Position: sygdoms > 2 >

hvordan man finder en lap band læge

  Laparoskopisk Gastric Banding ( LAP-BAND ) er en form for kirurgi for dem , der er overvægtige . Dens fordele er , at det er mindre indgribende end gastrisk bypass-operation og kan justeres . Valg af en kirurg til at gøre din LAP-BAND procedure bør gøres omhyggeligt

Du skal bruge: .
sygesikringskort , planlægge dokument , liste over netudbydere
. Internetadgang til obesityhelp .
com .
Telefonnummer på din lokale læge samfund .

Din nuværende vægt og body mass index .
Mulige henvisning fra din egen læge .

Forsikring Restriktioner


1 .
Hvis du har en sygeforsikring dækning , din første opgave er at revidere planen dokumentet for at se om LAP-BAND kirurgi er et overdækket udgift . Dit sygesikringskort kan vise en internetadresse , hvor du kan få adgang til planen dokumentet online . Hvis ikke , så ring til forsikringsselskabet og anmode om en sammenfatning af ydelser eller plan dokument . Også spørge , hvor du kan få en liste af kirurger , der er godkendt i din plan . Dette kan være din lancere-off punkt .

2 .
Begynd med de gule sider under overskriften " Læger "," Kirurger "eller " bariatriske kirurger ", hvis du er uden sygeforsikring og vil betale ud af din egen lomme for operationen. En anden kilde til information kan være et nummer for en læge henvisning service på din nærmeste eller foretrukne hospital .
3 .
Få på webstedet for ObesityHelp. com . Dette websted vil give dig information om forskellige typer af fedmekirurgi , at et sted at få spørgsmål besvaret , og kommentarer og anmeldelser på lokale overvægtige kirurger . Dette kan hjælpe dig indsnævre din liste over kirurger .
4 .

ringe til kontoret på din lokale læge samfund . De kan være i stand til at give dig oplysninger om lokale kirurger , såsom hvor de blev uddannet , og om de er ombord certificeret . Andre steder på Internettet vil give dig denne type information til et gebyr . Kontroller , at kirurgen er medlem af American Society for Metaboliske og fedmekirurgi .
5 .
Begræns din søgning ned til flere kirurger . Ring til at lave en aftale , og spørge, om de accepterer nye patienter , og hvis de kræver en henvisning fra din praktiserende læge . Bed om at blive sendt beskrivende oplysninger om deres kontor politikker og kirurgi . Anmod om ny patient former , så du kan udfylde dem på forhånd og bringe med dig på det første besøg .
6 .
Interview de kirurger til at indhente oplysninger og se, hvordan komfortable du er med deres nedladende facon og holdning til overvægtige . Spørg hvor mange LAP-BAND operationer de har afsluttet med succes, om mulige komplikationer , hvordan booket op de er for operationer , og om de har en patient støttegruppe . Også spørge om , hvilken procentdel af deres operation tid tages op med overvægtige kirurgi . Få dem skitsere type af præ -operativ kontrol, det kræver , og om de vil kræve sign- off fra andre specialister .

gode råd og advarsler


 • Spørg dem, som sygehusene de har privilegier i og sørg for hospitalet er dækket af din sygesikring planen. Din plan kan kræve dokumentation på din vægt- tab indsats til dato . De kan anmode om , at du forsøger at kost og tabe 10 to 20 u00A3 før operationen for at være en optimal kirurgi kandidat . Vælg en kirurg , der er omfattet i nettet i din forsikring planen . Undersøgelse op på risici og mulige komplikationer af operationen . Lad din kirurg kender nogen sundhedsmæssige problemer du har, såsom diabetes , højt blodtryk , søvnapnø , nyresygdom og allergi over for anæstesi eller latex .
 • Vær forberedt på forsinkelser i forsikring godkendelse og indhente de fornødne prøver, som kræves . En psykologisk vurdering være påkrævet . Pre-certificere din operation med dit forsikringsselskab , hvis det er påkrævet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------