Position: sygdoms > 2 >

om restaurering

   Ansigtsløftning , eller rhytidectomy kirurgi , sker for at reducere tegn på ældning ved at fjerne og stramme huden i ansigtet og omlægning de underliggende muskler . En ansigtsløftning kan medvirke til at reducere sagging hud , fjerne rynker og gøre det ansigt synes glattere og mere ungdommeligt . Ifølge den amerikanske Society of Plastic Surgeons , er restaurering normalt udføres for private, mellem 40 og 60 år . Næsten 113. 000 restaurering blev udført i USA i 2008

før operation


Forberedelse af en ansigtsløftning begynder længe før operation selv er planlagt . En anerkendt plastikkirurg vil drøfte forventninger , risici og realistiske resultater med en potentiel ansigtsløftning kandidat . En liste over fødevarer , medicin og kosmetik , der bør undgås før operationen gives til en patient flere uger før operation . En dybtgående medicinske eksamen finder sted, en uge eller to før operationen . De fleste kirurger kræver også , at en person stopper med at ryge mindst en uge eller to før operationen .

Procedure


En ansigtsløftning er normalt udføres under generel anæstesi på et hospital eller en klinik indstilling . Afhængigt af hvor meget løft skal ske , gør kirurgen snit fra templet til under bagsiden af ørerne , ved hårgrænsen . Når det underliggende væv er udsat for, kirurgen omformer muskler , strammer bindevæv , skærer væk overskydende hud og erstatter eller fjerner fedt i områder efter behov . Huden er derefter placeret tilbage over ansigtet og holdes på plads med sting og klemmer . Bandager og bands er placeret over hoved og ansigt til nyttiggørelse .

Efter Care


Personer opleve ubehag efter operationen , og medicin kan blive ordineret til at lette smerten . Bandager forblive på ansigtet i op til en uge , og ansigtet kan være forslået og hævet i en måned eller mere . Følelsesløshed er en almindelig bivirkning ved restaurering og tilbagesendelse af følelse i nogle områder af huden kan tage op til et år . Når inddrive fra kirurgi , som enkeltpersoner har behov for at hvile og undgå anstrengende fysisk anstrengelse , indtil deres læge anbefaler regelmæssig aktivitet . Hold hovedet højt og bruge køleelementer bidrage til at fremskynde inddrivelsen og reducere hævelser.

Risici

Som med alle operationer , restaurering har risiko for komplikationer . Blødning og væskeophobning under huden bør vurderes af en læge med det samme . Know-how fra hjemmesiden kan være nødvendig. Langsigtede følelsesløshed og nerveskader kan forekomme disse problemer ofte afhjælpe sig selv , men i sjældne tilfælde er der yderligere kirurgi kan være nødvendig for at reparere beskadigede nerver . Infektion er en usædvanlig bivirkning af en ansigtsløftning . Antibiotika kan ordineres til at rydde op infektion .

Delvis Elevatorer

For personer, der ønsker et lift på et bestemt område i ansigtet, kan en delvis eller mini ansigtsløftning der skal udføres . Delvis elevatorer er ofte udført på panden , nakken og kæben . Nogle delvise ansigtsløftning kan ske på en ambulant og involverer som regel mindre incisioner og en hurtigere restitutionstid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------