Position: sygdoms > 2 >

skødet band kirurgi problemer

   Den Lap-Band er et varemærke for den kirurgiske gennemføre bruges under gastric banding procedure . Gastrisk banding er en type overvægtige (som har at gøre med fedme ) operation, der indebærer at indsætte en oppustelig silikone bånd omkring den øverste del af maven . Bandet kan derefter udvides eller deflateres ved at indsprøjte saltvand ind gennem en port i maven . Denne justerbare bånd begrænser størrelsen af maven åbningen så maden skal passere gennem mere langsomt. Dette begrænser mængden af kalorier , der kan tages i , således at patienten at tabe sig.

Minimal Invasive


Det fordele ved at bruge Lap-Band System er , at mavens bindende er minimalt invasiv , relativt sikre og justerbar . Der er færre risici og en lavere dødelighed fra den operation , end med flere andre overvægtige kirurgi , herunder gastric bypass . Fordi det er udført laparoscopically ( gennem en meget lille snit ) , der er mindre ardannelse og mindre chance for kirurgi site infektion. Under Lap-Band kirurgi , er tarmene ikke omdirigeret og der er ingen mave snit .

Genstartstid


Opsvinget tid for Lap-Band System kirurgi er forholdsvis mindre end en masse andre overvægtige operationer . Operationen er normalt udføres på en ambulant basis. Der er også færre smerter som følge af operationen. Normalt kan patienterne vende tilbage til arbejdet og deres normale aktiviteter inden for en uge .

Side Effects


Det bivirkninger af Lap-Band er normalt mindre alvorlige end mere invasive kirurgi. Der er færre risici for ernæringsmæssige mangler , og antallet af komplikationer og død er forholdsvis lav. Visse risici er involveret i operationen , ligesom perforation i maven og infektion . De mest almindelige postsurgery komplikationer omfatter syre refluks , kvalme og opkastning , band skred og mave obstruktion .

Justerbar

Fordi Lap-Band er justerbar , er der flere fordele, der opnås . Dette mindsker behovet for opfølgning kirurgi for at foretage rettelser og justeringer . Det giver også mulighed for udvidelse af maven til tidspunkter , hvor ernæringsmæssige behov er højere , som fx under graviditet . Dette giver også mulighed for stabil , kontrolleret vægttab på lang sigt .

Krav

Som med andre operationer , skal kandidaterne opfylde en række krav for at komme i betragtning til en operation . Patienten skal være mindst 18 år gammel . Hun skal også være mindst 100 pounds overvægtig eller har et body mass index over 40 . Patienter med et body mass index på 35 til 40 kan overvejes, hvis de har visse sundhedsmæssige problemer i forbindelse med fedme . Kirurgi for vægttab , bør kun betragtes som en valgmulighed, når andre forsøg på vægttab er mislykkedes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------