Position: sygdoms > 2 >

virkningerne af anæstesi på hjernen

   Anæstesi anvendes til at spærre nerveimpulser , så kroppen og hjernen kan desensibiliseret for smerte . Lægemidler, der anvendes i anæstesi kaldes analgetika . Typer af analgetika omfatter Eter , Choloroform , Insoflurane , succinylcholin , curare , Decamethonium og Gallamine . Visse stoffer som f. eks Ether og Choloroform ved indånding . Andre stoffer , såsom Novacaine er lokaliseret smerte blokkere , der er indgået med en indsprøjtning eller kemisk drop . Fordele ved at bruge bedøvelse er vidtrækkende . Som med alle lægemidler , er proceduren bivirkninger .

Typer af anæstesi


lokale, regionale og generelt er de tre grundlæggende typer af anæstesi . Lokalbedøvelse er mest almindeligt brugte i løbet af tandbehandlinger som tand udtræk og fyldninger . Den procedure, isolerer bedøvende eller blokering af nerveimpulser , som sender og modtager data fra kroppen til hjernen på visse områder . For eksempel, hvis du er der tandlæge arbejde, der udføres , ville lokalbedøvelse kun blok nerveimpulser i munden . Den fremgangsmåde anvendes , når nerverne er lettere at nå via en nål injektion eller en inhalant , eller ved at anvende anæstesi direkte til en lille del af kroppen .

regional anæstesi blokke nerveimpulser , der kommunikerer data til og fra kroppen og hjernen på tværs af en større del af kroppen . De lægemidler indsprøjtes i bundter af nerver omkring den del af kroppen , der vil blive opereret eller som kan opleve ekstrem smerte . Spinal og epidural er to af de mest almindeligt anvendte former for regional anæstesi . Regionale procedurer anvendes i løbet af kejsersnit tværsnit fødsler og hofte-eller rygoperationer .

Generel anæstesi påvirker hele kroppen . Patienterne er taget i en tilstand af bevidstløshed . Narkotika er optaget i kroppen gennem en nål injektion eller ved at få patienten inhalere medicinske gasser . Efter narkotika modtages af hjernen , kroppen og hjernen begynder at følelsesløs . Staten kaldes kontrolleret bevidstløshed . Det kan tage så lang tid som en time at inddrive eller helt vågne op fra generel anæstesi .

Sådan Anæstesi Works


Anæstesi virker på det centrale nervesystem . Tænk på det centrale nervesystem som en telefon konsol . Neuroner i hjernen er som skubber knapper på konsollen for at sende og modtage beskeder . Brug af telefon -konsollen eksempel , anæstesi holder nerverne i kroppen eller hjernen fra at røre knapperne på konsollen til at sende og modtage beskeder . Dette er grunden til, at en kirurg kan udføre en intensiv operation på din krop , uden at du følelse eller minder om operationen . Anæstesi narkotika eller smertestillende også slappe kropslig muskler . Mere specifikt og når du bruger generel anæstesi , narkotikahandel hæmmer neuroner i det centrale nervesystem fra at videregive oplysninger til andre neuroner . Over tid , bremser denne proces ned hjerne neuroner og skaber kontrolleret bevidstløshed .

Vision


Fordi anæstesi virkninger hjerne neuroner , proceduren kan give uskarpt , delvist eller fuldstændigt tab af synet . Inhalant anæstesi er generelt betragtet som værende mere sikker end injektioner , fordi det kan medføre mindre vasodilatation , eller det udvidede af blodkar , som glatte muskler slappe af. Som blodkar udvide blodgennemstrømning gennem fartøjer stiger, kan der forårsager problemer . Patienter , der har en allergisk reaktion over for anæstesi lægemidler kan opleve tab af synet , hvis væske emboli blokerer en arterie .

Kognitive Impact

Typisk virkningen af anæstesi på det menneskelige hjerte var anledning til bekymring. Det og andre virkninger af anæstesi på hjernen og kroppen er grunden til, at en licenseret anesthesiologist forbliver hos patienten præoperativ gennem inddrivelse . Undersøgelser fortsat skal udføres for at måle virkningen af anæstesi på en patients kognitive hjernefunktioner . Patienter har oplevet problemer med at fokusere eller koncentrere efter en anæstesi procedure . Nogle undersøgelser har konstateret, at anæstesi kan øge antallet af amyloid plaques i dyr , som har været knyttet til Alzheimers . Som med alle medicinske procedurer rapport ubehag eller ændringer til din læge . Typisk virkningerne af anæstesi slid off inden for en time til flere dage efter, at lægemidler administreres .

Delirium

Det er generelt enighed om, at delirium er forårsaget af en lav grad af neurotransmittere , hvis der opstår med administrationen af analgetika . Patienter, som oplever allerede udbruddet af delirium eller demens kan drage fordel af at diskutere smertestillende muligheder i tilfælde af , at de har kirurgi . Arteriel hypoxæmi , som opstår, når en pulmonal bliver blokeret , kunne indlede starten af delirium eller agiterer en eksisterende tilfælde af sygdom . Den manglende ilt fra arterien til hjernen under operationen kan forårsage postoperative medicinske tilstande som delirium , der påvirker hukommelse og humør .

Bevidstløs Tilbagekaldelse af Kirurgisk Events

Generel anæstesi placerer patienten i en tilstand af kontrolleret bevidstløshed . Men hvis ikke ordentligt administreres , eller hvis patienten har en allergisk reaktion på medicin , han kunne huske dele af kirurgi , hvis de neuroner i hjernen fortsat til at overføre information til hinanden . Hvis dette sker, kan patienterne angive , at de husker at se lys , høre lyde eller afhente dufte fra operationsstuen . Der har også været rapporteret tilfælde af bevidst smerter bevidsthed under anvendelse af regional anæstesi , som når en kvinde føler smerte under en kejsersnit .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------