Position: sygdoms > 2 >

gastrisk band oplysninger

   Gastrisk banding er en form for vægttabs operationer , som indebærer placering af en oppustelig silikone bånd rundt om maven . Når enheden er oppustede , det begrænser størrelsen af den øvre del af maven og passagen til den nedre mave . Denne måde , det tager længere tid for fødevarer til at passere gennem maven og en følelse af fylden er opnået ret hurtigt . Den person, så er i stand til at begrænse mængden af kalorier og mad , de tager i og dette resulterer i vægttab

Forskel


gastric banding adskiller sig fra andre former for fedmekirurgi , fordi det er justerbar og reversibel . Hvis der opstår komplikationer , kan gastrisk band fjernes . Også mængden af inflation er justerbar , så der over tid begrænsningen af maven kan øges eller mindskes . Fordi proceduren er mindre invasiv , er det også betragtes som mindre risikabelt end gastric bypass .

Navne


De mest populære navn på et gastrisk banding operation kaldes Lap-Band . Det kaldes det, fordi operationen er udført laparoscopically . Et andet mærke kaldes Indse Band .

Procedure


Gastric banding er normalt udføres laparoscopically , hvilket betyder, at kun få små indsnit er lavet , og et lille kamera er sat i snit til at hjælpe med at guide kirurgi . Kirurgen skaber en havn i bugvæggen , hvor saltvand kan indsprøjtes eller fjernes fra bandet . Sådan størrelse er justeret. Operationen tager kun en time eller deromkring , og som regel patienten kan tage hjem samme dag .

Kandidater

Kandidater til gastrisk banding procedure skal opfylde requirements. This omfatter at have et body mass index på fyrre eller højere , eller som har en body mass index mellem femogtredive og fyrre med tilstedeværelsen af fedme-relaterede sygdomme . Mennesker med et body mass index på mellem tredive og femogtredive kan også overvejes . Ansøgerne skal også gennemgå en psykologisk evaluering , mødes med en diætist og gennemgå en helbredsundersøgelse . Nogle mennesker kan være forpligtet til at tabe nogle vægt før operation . Rygere er også forpligtet til at holde op .

Post-Kirurgi Kost

Efter operationen , vil patienten blive forpligtet til at overholde en flydende kost for to uger. Denne frist er fulgt af to ugers bløde fødevarer og derefter faste stoffer . Efter at patienten har genvundet fra operation, vil lægen fylde båndet med en saltvandsopløsning , som pustes det . Indtil dette tidspunkt , kan de være i stand til at spise deres normale portioner . I det første år , vil fylde af bandet skal justeres flere gange . Patienten skal være klar over grundigt tygge deres mad og bliver nødt til at tage varsel om, hvad fødevarer , de kan ikke tåle .

Risici

Som med alle overvægtige operationer , er der risiko for proceduren. Disse kan omfatte blødning, infektion , glider af bandet , band lækage og sure opstød . Risikoen for dødsfald i gastric banding procedure er omkring en i 2000 , hvilket er betydeligt mindre end andre procedurer gerne gastric bypass .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------