Position: sygdoms > 2 >

gennemsnitlige indvindingsgrad tid efter knæoperationer

   Der er en række forskellige operationer , for hvilke forskellige længder af restitutionstid er påkrævet. Da knæet er en vægtbærende del af kroppen , bør patienterne følges inddrivelse retninger for at give mulighed for ordentlig heling . De fleste patienter har behov for fysioterapi på et tidspunkt efter knæoperationer

Artroskopi


Artroskopi knæoperationer sker på en ambulant og bruges til at diagnosticere knæproblemer og giver behandlinger såsom fjernelse revet brusk , reparation ledbånd og tegne ben fragmenter . Et lille snit er foretaget på knæet , hvorigennem kirurgen opererer . Det bør tage omkring seks til otte uger for patienter at komme sig helt fra artroskopisk knækirurgi .

Recovery


Benet bør forblive forhøjet og ice for de første par dage efter ambulant kirurgi . Efter at have set kirurgen for postoperative undersøgelse , kan de fleste raske mennesker begynder at gå på benet umiddelbart efter. Nogle mennesker bliver nødt til at bruge en stok eller krykker og udfører ben styrke fysioterapi øvelser i et par uger .

Anthroplasty


Rekonstruktive knæoperationer eller anthroplasty indebærer udskiftning af knæleddet brusk med metal eller plast og er et langt mere kompliceret operation . Et hospital ophold på tre til syv dage er påkrævet efter en knæalloplastik procedure . Patienten skal have mulighed for at komme ud af sengen og gå med krykker , før det udledes .

Opfølgning

Patienter kan begynde at bære vægten på det reparerede knæ i omkring tre uger efter operationen . De bør holde benet hævet , når det er muligt og bruge is til at reducere hævelser . Intensiv fysisk terapi som regel er påkrævet efter anthroplasty .

Assistance

En person , der har haft knæalloplastik behov for hjælp i mindst to til tre uger , mens derhjemme . Nogle mennesker , der ikke har in- home plejepersonale kan være nødvendigt at bruge et par uger på et rehabiliteringscenter .

fuld helbredelse

Patienter bør se fuld genoprettelse af deres ben inden for seks til 12 måneder, hvis de følger den fysiske terapi regime og ikke re- skade i knæet ved at gøre visse aktiviteter for tidligt efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------