Position: sygdoms > 2 >

grå stær laser behandlinger

   I fortiden , ofte øjet læger behandlede katarakt problemer i de senere stadier af sygdommen , efter at patienterne havde udviklet dårligt syn . I dag med udvikling af Laser behandling , er det grå stær problemet behandles langt tidligere i processen . Grå stær Laserbehandling er en operation , der optometrister udføre med brug af et mikroskop for at rette problemer med synet . På grund af den ringe størrelse af åbningen , hvorigennem operationen gennemføres , er generelt ingen masker nødvendige

Pre-Cataract operation undersøgelse


Cataract er en øjenlidelse , som indebærer uklarhed i øjets linse . Det generelt påvirker ældre personer . I årenes løb , er vand hele tiden optages i øjets linse , hvilket fik nogle hævelse af fibre af linsen . Over tid kan sådanne oprustning blokere linsen og hæmmer vision . Forud for den egentlige grå stær udsendelsen , er patientens øje systematisk undersøgt for at fastslå egnethed af en sådan operation . Også , optometrister tjekke for andre øjenproblemer , der kunne vanskeliggøre grå stær fjernes . Ofte opfølgning øjenundersøgelser og prøver anbefales . Disse ekstra trin er designet til at undgå problemer , selv om lægerne er enige om , at chancerne for patientens øjne afvise lygteglasset , der erstatter objektivet med grå stær , er meget lille .

Anvendelse af lokalbedøvelse for operation for grå stær


Næsten alle grå stær udsendelse operationerne udføres med en lokalbedøvelse . I modsætning til en fuld narkose , giver en lokalbedøvelse patienten til at være fuldt vågen under operationen , men føler ingen smerte under proceduren . Under operationen , mister grå stær patienten det meste af deres vision . Når et objekt bevæger sig i nærheden af øjet , kan patienten stadig se en vag billede af dette objekt , men ikke nok til at vide hvad det er.

Den Cataract fjernelsesprocessen


Grå stær forringe vision ved at blokere linsen i øjet . Gennem brug af ny teknologi , er lægerne i stand til at udføre en laser grå stær fjernelsen. Operationen varer normalt cirka 20 minutter , men det kan tage længere tid . Under denne operation , fjerner lægen linsen i øjet med grå stær , og erstatter den med en klar plast linse . Dette lygteglasset , der ofte omtales som det intraokulære linse implantat , vil blive permanent placeret i øjet . Det dramatisk genskaber patientens vision over tid

rolle Laser i Cataract fjernelsesprocessen

Navnet på operationen er noget bedrager . den grå stær fjernes kirurgi er ikke udført med Laser , som det antydes . Laseren er kun brugt bagefter , hvis der er mindre problemer med lygteglasset , såsom linsekapsel bliver uklar. En laser er brugt , fordi det ikke er nødvendigt at gøre en anden snit i øjet til at udføre denne funktion .

Hvad sker der efter operation for grå stær ?

De fleste patienter med grå stær bemærke nogle forbedringer i deres syn umiddelbart efter grå stær fjernes . Normalt tager det noget tid for fuld vision om at blive genoprettet . Denne proces kan være lige så længe som to måneder , afhængig af patientens almentilstand øje tilstand . Efter operationen , er chancen for, at dine briller recept vil ændre sig, fordi plastik linser generelt fungerer bedst for langdistance- vision .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------