Position: sygdoms > 2 >

hvad er æggelederne ligering vending ?

   Tubal ligatur tilbageførsel er en operation til kvinder, der gennemgår en tubal ligatur og derefter beslutter, at de ønsker en baby . Dette sker til en række forskellige årsager , fra indgåelse af nyt ægteskab til tabet af et barn . Under alle omstændigheder er æggelederne ligatur vending ikke blot en simpel procedure , og det er ikke altid en succes . Men lykkes æggelederne ligatur vending giver en uvurderlig supplement til mange familier og er risikoen værd at nogle kvinder

Identifikation


Traditionelle ægleder ligatur vending er en operation udføres under fuld narkose . Under proceduren-lægen re tillægger og rekonstruerer æggelederne at give dem mulighed for at fungere rigtigt igen . Operationen tager normalt to til tre timer og kræver et hospitalsophold . Mere avancerede æggelederne ligatur tilbageførsler tillade læger til kun at bruge lokalbedøvelse og som en ambulant procedure . Den type , der er nødvendigt afhænger af lægen og staten i æggelederne .

Effects


Tubal ligatur vending er genetablering af æggelederne efter en tubal ligering kirurgi . Den æggelederne ligatur kirurgi skærer eller binder rør, der kræver en omfattende genopbygning , når en vending indtræffer . Hvis lægen kan rekonstruere rørene ordentligt , den vellykkede operation tillader kvinden at blive gravid igen i de fleste tilfælde .

Overvejelser


Tilbageførsel af en tubar ligatur er ikke altid en mulighed . Den type tubar ligatur afgør hvor vellykket en vending sandsynligvis være . De typer af tubar ligatur omfatter ætsninger , opskæring, spænde eller blokering . Blokering er de sværeste at fortryde , og de tre andre varierer afhængigt af omfanget af skader på rørene fra den oprindelige ligering . Undertiden rør har omfattende ardannelse eller skaden er for omfattende til, at et æg til at passere gennem , selv efter en vending forsøg .

Forebyggelse /Solution

Forebyggelse og løsning på æggelederne ligatur tilbageførsler ligger i at sikre kvinder virkelig ønsker en tubal ligering . Doctor hører sikre, at kvinder er seriøst ønsker en tubal ligering . Mens dette ikke forhindrer kvinder, der har en fuldstændig forandring i hjertet , læger sikre, at deres grunde til at få en ægleder ligatur er solide og ikke er bundet til hormoner , stress eller depression . Mange læger vil ikke udføre ægleder ligatur på kvinder, som ikke har børn , er unge eller som vedtages på et æggelederne ligatur under eller umiddelbart efter fødslen . Disse kvinder er i høj risiko for at beklage deres beslutninger senere .

Advarsel

Tubal ligatur vending er en operation , og derfor har flere risici forbundet med det . Den største risiko for tubar ligatur tilbageførsel er en reaktion eller allergi over for narkose, hvilket kan resultere i dødsfald . Infektioner i incisionssted eller indre blødninger er også alvorlige komplikationer muligt fra tubal ligering vending . Kvinder , der gennemgår ægleder ligatur vending er i højere risiko for graviditet uden for livmoderen , så lægens behandling er nødvendig på et tidligt stadium , når der opstår graviditet for at sikre det er i livmoderen og ikke rør .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------