Position: sygdoms > 2 >

hvordan man finder en god kirurg

  Når du er nødt til at have foretaget en operation , er det vigtigt at føle sig sikker på din procedure vil blive foretaget af en ekspert . Sortering gennem de tilgængelige kirurger kan til tider føles som en skræmmende opgave . Men hvis du vide, hvor man se og hvem der skal tale med , kan du finde en god kirurg at overdrage din næste kirurgisk indgreb
1 .
Spørg venner og familie for en henvisning . Der er en god chance én af dem vil være i stand til at anbefale en god kirurg . Hvis ikke , kan de være i stand til at spare dig lidt tid ved at udelukke et par kirurger de ikke tror var tilfredsstillende .
2 .
Tal med din praktiserende læge. Han eller hun vil højst sandsynligt være i stand til at give dig et par anbefalinger . Den eneste mulige ulempe er , at lægen kan henvise dig til en kirurg , bare fordi han eller hun er en ven eller professionel kollega . Men , de navne , som din egen læge kan give dig et godt udgangspunkt .

3 .
Søg internetsider , der tillader patienterne at vurdere deres læger . På RateMDs. com folk kan rate de erfaringer , de har haft med deres læge og efterlade særlige bemærkninger. Der er også et forum til rådighed for brugerne at diskutere læger , stille spørgsmål , og tilbyder anbefalinger . En anden populær hjemmeside er DrScore. com .
4 .
Læs sundhed magasiner og medicinske tidsskrifter . Disse publikationer indeholder ofte artikler, Spotlight gode kirurger . Der er flere måder at finde disse magasiner . Mange læge kontorer har dem til rådighed for dig til at læse i deres lobbyer . Biblioteker har som regel en række sundheds- publikationer for at se . Glem ikke at tjekke deres udbud af gamle spørgsmål , som kan være lige så værdifuld , når du søger efter en god kirurg . Også, de fleste tidsskrifter og magasiner er tilgængelige online . Populære steder er Prevention. com , FamilyDoctorMag. com , og TheHealthJournals. com .
5 .

Interview potentiale læger . Når du har indsnævret din søgning ned til et par mulige kandidater , planlægge et møde og hilse høring . Før du går , lave en liste over alle dine spørgsmål , så du ikke glemmer at spørge noget . Du bør spørge om hans eller hendes kvalifikationer og finde ud af, hvor meget erfaring de har , at den pågældende operation , du ønsker.

gode råd og advarsler


 • Vær opmærksom på , hvordan kirurg gør du føler dig . En god kirurg vil ikke gøre dig føler forhastet og vil give dig grundig svar på dine spørgsmål . Han eller hun vil behandle dig med respekt og gør deres bedste for at du føler dig tryg .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------