Position: sygdoms > 2 >

kataraktoperation oplysninger

   En grå stær er en uklarhed af linsen , der dækker en persons øje . Denne linse er normalt klar, og uklarhed kan forhindre vision . Ikke alle, der har grå stær skal opereres med det samme , og mange folk til at klare grå stær ved hjælp af briller eller kontakter til år efter den første diagnose . Med tiden, forværrer tilstanden til det punkt, hvor synet bliver sløret og farver ikke kan skelnes og briller og kontakter ikke længere arbejde . På dette stadium er grå stær operation anbefales at løse problemet .

Identifikation


kataraktoperation er fjernelse af uklar naturlige linse , der dækker øjet. Efter fjernelse af linsen , vælger nogle patienter at få en intraokulær linse ( IOL ) implanteret at hjælpe justere øjnene evne til at fokusere . Der findes forskellige typer af IOLs , der er defineret ved , hvordan de bidrage til at justere din fokuseringsmulighed . Premium typer af IOLs , såsom multifokale IOL , vil i væsentlig grad øge prisen på operation for grå stær og kan ikke være dækket af en forsikring .

Overvejelser


Ifølge Mayo Clinic , mindst halvfems procent af folk , der gennemgår operation for grå stær opleve en forbedret udsyn efter indgrebet .
Hvis du kræver operation på begge øjne , vil proceduren typisk ske i separate operationer .
Efter operationen vil du nødt til at bære en klap for øjet at holde øje ren . Du bør også sørge for at holde øje fri for vand , snavs og andet affald i mindst en uge . Også i denne ugers periode , stærkt løft og belastende bør undgås , da det lægger yderligere pres på øjet .

Forberedelse


Forud for operationen vil du blive set af en øjenlæge , som vil måle dit øje . Du vil også blive udsat for en øjenundersøgelse for at bestemme den korrekte styrke niveauet af IOL .
Dagen i kirurgi , bør du ikke bære nogen øjenmake -up .

Procedure

Operationen i sig selv er en ambulant procedure , betyder, at du skal være løsladt samme dag du skal opereres . Der er ikke behov for en overnatning .
Lægen vil administrere en bedøvende og øjendråber at hjælpe spile dine elever . Nogle gange en ekstra beroligende administreres så godt.
Det første skridt til operation er rengøring af dit øje , efterfulgt af opførelsen af en steril , der dækker over øjet , hoved og ansigt .
Linsen fjernes derefter . Dette kan ske på en af to måder . Enten overskyet objektivet er suget ud af øjet , som objektivet lydmæssigt er brudt i små stykker , eller objektivet er først brudt i små stykker manuelt, og fjernede stykke for stykke .
Det sidste trin i operationen er at indsætte IOL .

Advarsel

Sørg for at dit øje læge ved, hvilke medicin du er på . Visse lægemidler er blevet kendt for at have bivirkninger, der er kompliceret kataraktoperation . Flagyl er et bestemt stor risiko lægemiddel, der har været knyttet til øget komplikationer efter operationen .
Efter operationen vil de fleste snit heler uden problemer . Dog kan infektioner og komplikationer opstår .
Opbygningen af pres kan blive alvorlige i øjet , hvilket fører til Glaukom . Dette vil kræve yderligere medicinsk behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------