Position: sygdoms > 2 >

livmoderhalskræft laserbehandling

   Worldwide , livmoderhalskræft er en af de mest almindelige former for kræft , der påvirker kvinders . For patienter, der diagnosticeres tidligt , er livmoderhalskræft laserbehandling en mulighed, giver flere fordele

Fakta


Den tredje mest almindelige form for kræft hos kvinder , livmoderhalskræft begynder med abnorm cellevækst i livmoderhalsen . Mest livmoderhalskræft er forårsaget af en fælles virus kaldet HPV . Livmoderhalskræft er normalt påvises sent , det engang har bredt sig til hele kroppen, eller tidligt , gennem unormale resultater i en celleprøve undersøgelse . Tidlig påvisning af livmoderhalskræft gennem regelmæssige undersøgelser er af afgørende betydning , fordi det giver patienterne mulighed for mindre invasive behandlingsformer , ligesom laserbehandling .

Funktion


Livmoderhalskræft behandles ved at ødelægge eller fjerne de unormale celler væv i livmoderhalsen . I livmoderhalskræft laser behandling , ligger en patient tilbage på en seng med fødderne forhøjet , meget gerne i løbet af en almindelig besøg i gynækolog . Kirurgen første gælder lokal anæstesi til livmoderhalsen . Hun bruger derefter en speculum og dirigerer en laser gennem skeden . Kirurgen fokuserer laserstrålen på den unormale kræftceller og ødelægger dem ved at brænde dem ud , eller fordampe dem .

Overvejelser


Laserbehandling bruges kun på scenen 0 livmoderhalskræft , når kræften er placeret i livmoderhalsen alene og har ikke spredt andre steder i kroppen . I senere stadier af kræft flytter til blæren , lunger og tarme , metastasing i hele kroppen . På dette tidspunkt er laserbehandling for lokaliseret en procedure, der skal til nogen hjælp for patienten .

Fordele

Livmoderhalskræft laserbehandling giver nogle fordele for patienterne . Det kan foregå i en læges kontor i stedet for et sygehus . Bedring efter livmoderhalskræft laserbehandling er konsekvent høje --- 85 til 90 procent af kvinderne er helbredt efter at have gennemgået den . Også en kirurg er i stand til at målrette unormale celler og væv direkte med laserstrålen , så der bliver mere raske væv bag . Dette hjælper til at undgå skader på patientens livmoderhalsen og hjælper med at bevare sin fertile muligheder for fremtiden .

Advarsel

Som med enhver form for kirurgi , livmoderhalskræft laserbehandling medfører det nogle risici . Der er fare for, at en patient kan have en negativ reaktion på lokalanæstesi . Også , mens mange kvinder kommer sig hurtigt fra laserbehandling , nogle opleve nogle eftervirkninger som smerter , kramper og udledning . Der er altid en chance for , at der efter laser behandling , kan livmoderhalskræft vende tilbage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------