Position: sygdoms > 2 >

øjenlågsoperation bivirkninger

   Øjenlåg kirurgi , også kendt som øjenlåg , er blevet en stadig mere populær kirurgi , at både kvinder og mænd bruger til at forbedre deres udseende . Selv om det er blevet mere almindeligt , kan bivirkningerne være farligt og vedvarende. Det er altid en god ide at gennemgå alle potentielle farer , der er involveret i øjenlåg kirurgi , før de går under kniven

Hævelser


Hævelse kan vare et par uger til et par måneder , og kan forårsage øjne til at blive vist udvidet og betændt . Selv om hævelse efter operationen er normal , bør det kontrolleres for tegn på infektion . At lindre hævelse , gælder ispose komprimerer i 30 minutter, op til tre gange om dagen .

Følelsesløshed


Følelsesløshed kan ske hvor som helst omkring øjnene efter øjenlågsoperation . Afhængigt af kompleksiteten af øjenlåget kirurgi , kan der være hel eller delvis følelsesløshed i øjenlågene og ansigtsmuskler , der kan være permanente eller falde med et par uger .

Tæthed


Indimellem kan øjenlågsoperation forlade øjnene med en " bred-eyed " look . Dette er forårsaget af fjernelsen af for meget fedt eller skære for meget hud omkring øjet . Selv om dette er en af de mest alvorlige bivirkninger af øjenlåg kirurgi , der er almindeligt permanente, hvis ubehandlet , yderligere kirurgi ofte kan bidrage til at afhjælpe øjenlåg stramhed .

Vision Problemer

Øjenlågskirurgi kan forårsage synsforstyrrelser , såsom sløring , dobbelt vision , og måske endda tab af synet . Slørethed og dobbelt syn ofte korrigere sig selv i løbet af et par måneder , men tabet af synet kan undertiden være permanent .

Infektion

Infektion er altid en risiko , når der foretages en operation og kan være livstruende . Hvis hævelse eller rødmen ikke aftager , eller hvis der synes at være puss eller oser rundt i incisionssted , søge lægehjælp omgående.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------