Position: sygdoms > 2 >

Hvordan kan jeg få større bryster uden kirurgi ?

   Der fuld, faste bryster er noget, mange kvinder ønsker. Men mange af dem ikke ønsker at gå under kniven og få brystimplantater . Fra urter og hypnose til massage og Macrolane , er der ikke -kirurgiske muligheder for kvinder , der ønsker at øge deres bryststørrelse <. h2 > urtekosttilskud
Et ikke-kirurgisk brystforstørrende mulighed er at tage naturlægemidler kosttilskud . Urter såsom Savpalme , Damiana , dong quai , velsignede tidsel , vild yam , bukkehorn , fennikel frø , humle , Avena sativa ( flyvehavre ) , og Pueraria Mirifica er alle blevet udråbt til at øge bryst størrelse . Køber disse naturlægemidler kosttilskud særskilt eller bruge en pille , der kombinerer mange af disse urter og er specielt skabt til at øge bryst størrelse .

brystpumpe Bras


Bryst pumper eller vakuum systemer kan også bruges til at øge bryst størrelse . Disse tingester er slidt i ca 10 timer om dagen i mindst 10 uger og hævder at øge bryster ved en kop størrelse . De virker ved at trække på brysterne , tilskynde til nye bryst væv til form. De er bh'er med to semi-stive kupler som kopper . Disse er ikke det samme som brystpumper anvendes til ammende .

Macrolane (kun tilgængelig i UK )


Findes i Det Forenede Kongerige , har Macrolane ikke involverer operation , men indebærer nåle . Stabiliseret hyaluronsyre sprøjtes ind i brystet , som derefter formet . Den procedure kan ske i løbet af frokostpausen siden behandlingen tager kun 30 til 90 minutter .

hypnose

Sætte sind over materien , hypnose er en anden mulighed for at øge bryst størrelse . Du kan se en professionel til at blive hypnotiseret eller lytte til hypnose bånd lavet specielt til brystforstørrelse .

Massage

Kombineret med lotion , sera , eller cremer for at øge bryst størrelse , massage er en anden mulighed .

Øvelser

Ligesom massage , øvelser er en anden fysisk strategi til brystforstørrelse uden at ty til kirurgi . Disse øvelser omfatter palme skubber , hvor du trykker på håndfladerne sammen foran dine bryster i fem sekunder , frigivelse , så gentag 10 gange , underarm greb , hvor du tager fat dine underarme ved skulder håndtaget og træk udad uden at slippe , og fingeren lås , hvor dine fingre er låst sammen i skulderhøjde , trak stram og holdt i fem sekunder, 10 gange .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------