Position: sygdoms > 2 >

advarselstegn efter en c - sektion

   Skulle gå gennem en kejsersnit , ofte omtalt som en c-sektion , er en kompliceret og skræmmende oplevelse . Fordi en c-sektion anses større operation , er de fleste kvinder skal bo på hospitalet i mindst tre dage . Dette er for at sikre, at indgrebet ikke bliver smittet , og at den nye mor er i bedring som forventet . Når alt ikke går glat , og der opstår komplikationer , kan der være sundhedsmæssige risici for moderen , der potentielt kan blive fatal , hvis de ikke behandles hurtigt . Der er nogle vigtige advarselssignaler at se ud for

Puss


Hvis indgrebet bliver inficeret , kan Pus form omkring incisionen og masker . Hvis venstre ubehandlet , kan infektionen spredes i blodet , hvilket kan være livstruende . Undersøg indsnit område ofte for at sikre , at incisionen ikke udgør nogen puss . Hvis du gør lokalisere puss omkring indsnit , eller begynder at have en feber , skal du fortælle din sygeplejerske eller læge .

voldsom blødning


Blødning er en normal og forventet del af fødslen , om fødslen er vaginal eller via en c-sektion . Når blødningen bliver for stor , kan det betyde , at den interne stingene ikke kan heler ordentligt . Venstre ubehandlet , voldsom blødning kan føre til blødninger og kan blive fatal . Sørg for at du advare din læge eller sygeplejerske , hvis du føler , at din blødning synes for tung .

Incision Blødning


Blødning bør aldrig være til stede omkring incisionssted og kunne betyde, at incisionen ikke kan have været syet ordentligt sammen . Kirurgen kan være nødvendigt at korrigere syning , hvilket kan kræve en længere ophold på hospitalet og en længere restitutionstid .

Smertefuldt Kalve

Smerter eller hævelse i den nederste ben kunne betyde, at en blodprop er der . Blodpropper i benene er en farlig begivenhed , der potentielt kan forårsage et slagtilfælde . Fortæl din læge eller sygeplejerske, hvis du bemærker nogen rødme eller smerter i kalve , eller hvis du begynder at føle brystsmerter .

dårlig lugt

Udflåd er helt normalt og kan blive tungere , efter en c-sektion . Hvis losning er ledsaget af en grim lugt , kan det indikere, at en infektion er til stede . Underrette din læge eller sygeplejerske med det samme , hvis du bemærker en fejl vaginal lugt eller begynder at føle febrilsk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------