Position: sygdoms > 2 >

hvordan man bruger en hud korte remover

  Disse dage , mange rifter , kirurgiske incisioner og andre hud skader er lukket med metallisk kirurgisk hud hæfteklammer . De fleste er indført i en skadestue eller en operationsstue . På et tidspunkt har de til at komme ud .
Brug en skin korte remover skulle gøre arbejdet lettere og mindre traumatisk for patienten .
Lad os undersøge how-to af korte udsendelse .

Du skal :
Undersøgelse glovesAlcohol swabsDisinfectant swabsGauze padsBandages


1
Før du hud hæfteklammer , skal du være sikker på såret er tilstrækkeligt helet . . Hvis du fjerner hæfteklammer fra et sår , der ikke har ordentligt helet , kan det føre til en utilsigtet åbning af sårkanterne , kaldet spaltedannelse.
Sår typisk helbrede i cirka 10 til 14 dage . Hovedbund og ansigtet sår tendens til at helbrede en smule hurtigere på grund af rige blodforsyning til disse områder.

2 .
Tag beskyttelseshandsker. De behøver ikke være sterilt , men de skal være rene og antiseptisk . Rens huden , sår og hæfteklammer med en passende rengøringsmiddel /desinfektionsmiddel , såsom 70 procent isopropylalkohol eller Betadine løsninger . Sørg for at fjerne enhver caked -on , tørret blod eller andre rester fra Staples at gøre dem lettere at nå .
3 .
Tag fat i huden korte remover i din dominerende hånd ( enheden arbejder i begge hænder ) , på en måde, der svarer til , når du holder en saks . Tommelfingeren skal være på toppen løftestang for remover .
Nogle korte remover håndtagene er formet med ringe som en saks , mens andre har flade håndtag .
4 .

Skub underkæben af korte Remover under den midterste del af den første Korte , i hver ende af såret . Det er meget nemmere at starte i den ene ende mod midten , da der ikke vil være nogen hæfteklammer bagefter flytteleverandøren .
5 .
Pres håndtag af flytteleverandøren så kæberne klemme ned på midten af korte . Ved at gøre dette , vil de " ben "af hæfteklammer separate udad , frigøre fra huden . Efter at sikre benene på korte er fri af huden , løft opad for at fjerne korte . Ordentligt ren såret og anvende beskyttende forbindinger eller bandager , hvis det er nødvendigt .
Vær sikker på at korrekt bortskaffelse af hæfteklammer for at undgå enhver risiko for punktering skader .

gode råd og advarsler


 • Brug altid beskyttelseshandsker . Lejlighedsvis, vil en korte " pind " i huden og ikke helt frigøre . En simpel side til side "toggle " bevægelse vil løsne det . Vær sikker på at rengøre bloddråber , som udgør over de små huller efterladt af den hæfteklammer .
 • må aldrig fjerne hæfteklammer før deres tid . Brug aldrig en korte remover eller fjerne hæfteklammer med dine bare hænder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------