Position: sygdoms > 2 >

hvordan man bruger hibiclens

  Hibiclens er et varemærke over -the-counter antiseptisk vask for huden. Det aktive indholdsstof i Hibiclens er en antimikrobiel agens kaldet Klorhexidin gluconat . Hibiclens bruges som en kirurgisk krat , en antibakteriel hud vask og en såret sæbe

Whole Body


1 .
Vask hår og krop med almindelig shampoo og sæbe . Skyl shampoo og sæbe helt .
2 .
Vask hele kroppen fra halsen og ned med Hibiclens . Bruger omkring 25 ml . af Hibiclens for hele kroppen . Efterlad Hibiclens skumme på kroppen i fem minutter, forsigtigt at skrubbe kroppen med hænderne eller en udrensning pensel .

3 .
Skyl Hibiclens ud kroppen med vand .
4 .
Tør krop med et rent håndklæde .

hænder eller isoleret område af Skin1 .
Vask hænder eller område af huden , der skal behandles med Hibiclens . regelmæssig sæbe og vand .
2 .
Anvend omkring fem mlaf Hibiclens i hænderne eller område af huden , der skal behandles . Krat i fem minutter ved hjælp hænder eller en udrensning pensel .
3 .

Skyl huden med vand for at fjerne Hibiclens .
4 .
Tør hud med et rent håndklæde . Hvis Hibiclens bliver brugt som en pre-kirurgisk krat , så brug en steril håndklæde til tørring .

Wound


1 .
Påfør en lille mængde Hibiclens til såret . Brug den mindste mængde af Hibiclens nødvendige for at skabe en skum over hele såret .
2 .
Skrub såret forsigtigt ved hjælp af hænder i 15 sekunder.
3 .
Skyl såret med rent vand .
4 .
Pat såret tørt med et rent håndklæde .

Tips og advarsler


 • Brug ikke Hibiclens hvis du er allergisk over for klorhexidin gluconat . Undgå at få Hibiclens i øjne, ører , næse eller mund . Må ikke anvendes Hibiclens på hovedbunden , medmindre andet er anvist af en sundhedsperson . Brug ikke Hibiclens hyppigt medmindre andet er anvist af en sundhedsperson .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------