Position: sygdoms > 2 >

hvordan man får en billig brachioplasty

   Vil du have en brachioplasty , eller en øvre arm guf ? Du er ikke alene . Der er mange grunde til, at du måske har brug for eller ønsker en brachioplasty . Som vi alder , kan huden på overarmen SAG og fordreje . Nogle mennesker oplever en udspænding og fordrejning af overarmene efter markante vægttab , også resulterer i den frygtede bat vinger . Bortset fra det kosmetiske bekymringer, kan løs hud på overarmene resultere i medicinske problemer.
Når huden strækkes , plastikkirurgi er ofte det eneste alternativ . Ingen mængde af motion eller slankekure kan reparere overbebyrdede væv . Problemet er , brachioplasty kirurgi er dyrt , og de fleste sygeforsikringer virksomheder er tilbageholdende med at dække operationen , da det ses som en kosmetisk procedure . Men der er muligheder, du kan overveje at gøre denne procedure mere overkommelig og tilgængelig for dig
1
. Billige brachioplasty option en : find ud af , om din forsikring dækker dig .
Det første du bør gøre , er at finde ud af præcis hvad din sundhedsplan vil dække . Husk , at de fulde omkostninger ved en brachioplasty indebærer kirurgi , men også anæstesi , hospitalsudgifter, og potentielle revisioner for komplikationer der måtte opstå.
Mens de fleste politikker ikke vil dække operationen , der er nogle situationer, hvor de kan , som i tilfælde af rekonstruktionskirurgi , eller hvis du kan bevise , at betingelsen om dine overarme forårsager andre helbredsproblemer som kronisk udslæt eller infektion .
Husk , selv hvis proceduren er dækket , nogle gange din præmie kan stige !
to .
Billige brachioplasty option to : Spørg din kirurg om en månedlig betaling planen .
Nogle kirurger tilbyder månedlig betaling planer , især for dyre operationer som brachioplasty . Det er værd at lede efter en kirurg med en rimelig betaling plan

3
Billige brachioplasty valgmulighed tre : . overveje en universitetshospital .
Nogle hospitaler har uddannelsesprogrammer for beboere , som resulterer i store rabatter for patienterne . Den brachioplasty kirurgi ville blive udført af en autoriseret læge , der går til supplerende uddannelse i plastikkirurgi , og skal overvåges, og bistås af bord-certificeret plastik kirurg .
4
Billige brachioplasty valgmulighed fire : . overveje at gå oversøisk for operationen.
Selvfølgelig er nogle forsigtighed tilrådes . Forskellige lande har forskellige standarder for medicinske procedurer , og nogle er højere end andre . Men blandt den høje kvalitet behandlere , kan du finde fantastiske priser for en brachioplasty og andre plastikkirurgi procedurer . Husk, at du bliver nødt til at opholde sig i værtslandet i flere dage , hvis ikke mere . Dette kan stadig overkommelig afhængigt pakker og betaling planer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------