Position: sygdoms > 2 >

hvordan man får overkommelige trukket en tand ud i Indianapolis

   Hvis du bor i Indianapolis , Indiana og behovet for at få din tand trukket ud , kan du få din tand ekstraheres for under $ 70,00 . Du vil få professionel akut tandlægehjælp , en X-ray og en ekstraktion

Du skal bruge: .
transport
pengene.


1 .

Hvis du har tandsmerter eller har brug for en udvinding , og bor i Indianapolis , Indiana , skal du gå til Regenstrief Health Center , som har en Emergency Dental klinik .
De er placeret på 1050 Wishard Blvd , Indianapolis , IN .
Regenstrief Health Center er knyttet til Wishard Hospital . Deres telefonnummer er 317. 630. 8004 .
Når du ankommer til hospitalet , så fortæl dem du vil have tandklinik .
2 .
Den Regenstrief Health Center deles af IE Mundtlig og Maxillofacial Kirurgi Program , General Practice Dental Residency Program , og IE 's bachelorstuderende tandlægestuderende .
3 .
Hvis du ikke har en bil , Indianapolis har en bus tjeneste kaldet IndyGo og du kan fange en bus til Wishard Hospital . Bus nummer 5 og 10 både gøre stop ved Wishard Hospital . http://www . indygo. net /system_at_a_glance. htm

4 .
tandklinikken åbner kl 8:00. Du ønsker at være sikker på at komme dertil tidligt , fordi de kan have en cut off tid , hvis de får alt for mange mennesker. http://www. iusd. iupui. edu/Depts/PS/Emergency. aspx
5 .
Når du ankommer til Tandklinik , vil du udfylde nogle papir arbejde , og hvis du er en Marion County hjemmehørende , vil du blive forventes at betale 65,00 $ upfront før proceduren er færdig . Du vil blive faktureret for andre afgifter.
6 .

De kan acceptere privat forsikring , så du bare kan være nødvendigt at betale din tandlæge copay .
** Hvis du bor udenfor Marion County , bliver du nødt til at betale de fulde omkostninger ved ydede tjenester denne dag . **
7 .
Du kan forventer at være i klinikken ca 3 timer, fordi de får en masse mennesker .
8 .
Første gang du bliver kaldt til at gå tilbage til klinikken , vil du blive taget tilbage til få dit blodtryk læse og til at have og X-ray af tanden , der generer dig . Prøv og forblive rolig , fordi hvis dit blodtryk er det for højt , kan du vente til den kommer ned , eller du kan ikke ses på alle, og er nødt til at komme tilbage en anden dag .
Prøv og forblive rolig . Det kan være en skræmmende ting at få en tand , der udvindes, især hvis du er alene . Medbring en person med dig, så du ikke bliver alt for ivrig .
9 .
Efter din X-ray og blodtryk læsning , vil du blive sendt tilbage til venteværelset at vente med at ses af tandlægen .
10 .
Du vil blive kaldt tilbage i eksamenslokalet igen , når tandlægen er klar til at se dig . Når du kommer tilbage i eksamenslokalet , vil tandlægen snakke med dig om din X-ray og give dig deres anbefaling . Normalt hvis nogen kommer til klinikken , er det en tand nødsituation og dine kommer til at få din tand udvindes. Hvis tanden kan blive frelst , vil de lade dig det vide. De gør ikke rodbehandlinger på denne klinik . Du bliver nødt til at lave en aftale med en af IE tandlægen eller gå til en tandlæge efter eget valg til at gøre det rodkanalen .
11 .
Hvis du beslutter dig for at få din tand udvundet , en tandlæge vil udtrække din tand . Prøv at bevare roen og lade tandlægen vide , hvis du føler smerte . De sætter dig til at sove , hvis du ønsker at blive sat på vågeblus .
12 .
Når din tand er trukket , vil du sidde der i ca 30 minutter bide ned på en gaze . Når blødningen er minimal , vil du blive fri til at gå . De vil ordinere medicin til at hjælpe dig føle sig bedre .
13 .
Hvis du på et gange du har en bekymring om din tand eller smerter , kan du ringe til tandlægen på opkald på 317. 274. 5000 . Må ikke være bange for at bruge nummeret . De vil besvare eventuelle spørgsmål, du har . Jeg brugte dette nummer 2 gange , mens helbredelse.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------