Position: sygdoms > 2 >

hvordan man finder en FACS plastikkirurg

  Uanset om du er blevet såret og har brug for kosmetisk kirurgi til at gendanne dit udseende , eller du blot ønsker at forbedre din naturlige udseende , bør du vælge en kvalificeret plastikkirurg for at udføre handlingen . En måde at sikre , at en plastikkirurg har de nødvendige kvalifikationer er at vælge en, der er en Fellow af American College of Surgeons ( FACS ) . Du kan finde disse oplysninger ved at tage nogle enkle forskning trin
1 .
Søg i FACS database for at få en liste over FACS plastikkirurger i dit område ved at besøge hjemmesiden eller ringe til dem på 312-202-5236 . Uanset om du ringer eller søge online , vil du være i stand til at indsnævre din søgning ved Plastic Surgery specialitet , og du vil få en liste over relevante FACS plastikkirurger i dit geografiske område .
2 .

Hvis din plastikkirurgi procedure vil blive dækket af dit forsikringsselskab , så tjek listen over foretrukne leverandører mod din liste over FACS kirurger . Selv om de fleste kosmetisk kirurgi skal betales ud af lommen , vil en forsikringsgiver betale for visse transaktioner at korrigere problemer som følge af en medicinsk tilstand . For eksempel , hvis en hund bider dig i ansigtet , vil forsikringsselskabet ofte betale for plastikkirurgi at minimere ardannelse . Indsnævre din liste baseret på din assurandør foretrukne leverandør bibliotek .

3 .
Ring til din almindelige læge og spørge ham , om han anbefaler nogle af de specifikke læger på din liste . Han kan være bekendt med nogle af dem, og kan endda have erfaring med at arbejde med dem . Dette vil hjælpe dig indsnævre din liste over FACS plastikkirurger yderligere .
4 .
Ring til FACS plastikkirurger på din indsnævret listen for at finde ud af , om de er er imod nye patienter . Hvis de er , så spørg hvor lang tid det vil tage at få en aftale . At vente til nogle populære FACS plastikkirurger kan være flere uger .
5 .

Lav en høring aftale med to eller tre af FACS plastikkirurger , der accepterer nye patienter , og som kan se dig inden for en rimelig tid . Dette in- person høringen vil hjælpe dig med at det endelige valg af en læge til at udføre din operation . Vælg den læge , der gør dig mest komfortable og som tilbyder en realistisk vurdering af fusionen , nyttiggørelse , og forventede resultater . Hvis du betaler for operationen ud af lommen , vil lægen priser og betalingsmuligheder spiller også en rolle i dit valg .

gode råd og advarsler


 • Selvom der en Fellow af American College of Surgeons giver dig en vis sikkerhed for kvalitet og uddannelse , det betyder ikke, at plastik kirurger , der ikke Fellows nødvendigvis mindre kvalificerede . ACS siger, at mens nogle plastik kirurger ikke er accepteret som Fellows , andre blot vælger ikke at anvende , selv om de er kvalificerede .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------