Position: sygdoms > 2 >

hvordan man finder en Manhattan plastikkirurg for en ansigtsløftning

   Ansigtsløftning er generelt foretaget kosmetisk forbedre den måde, du ser . Der findes forskellige typer af ansigtsløftning procedurer afhængig af den del af ansigtet , du ønsker fast . Udgifterne til en ansigtsløftning varierer meget afhængigt af kirurgen , udvide arbejdet udvalgt og hospital . Brug disse tips til at hjælpe dig med at finde en Manhattan kosmetisk kirurg for en ansigtsløftning
1

Definer dine personlige mål , før det bliver en ansigtsløftning kirurgi . Overvej de områder af dit ansigt , du ønsker at forbedre , hvordan du vil gerne se , udvide den procedure, du er villig til at gå igennem , risiciene og omkostningerne ved en ansigtsløftning .
2 .
Forstå forskellige typer af ansigtsløftning operationer , der udføres af kosmetiske kirurger . Ansigtsløftning er forskellige afhængigt af de områder af det behandlede ansigtet , antallet af udførte nedskæringer , og tilbagebetalingsperioden . Restaurering kan anvendes til at reducere rynker eller til at løfte nogle af de løse områder på ansigtet

3
Når du finder en plastikkirurg , diskutere ansigtsløftning metoder til rådighed til at opfylde dine mål . ; uanset om du er en god kandidat for proceduren , vil de mulige risici involveret i operationer , og hvor mange operationer der er nødvendige for at nå dine mål . Det er en god idé at finde ud af, om mindre invasive procedurer er tilgængelige for at opnå de samme mål .
4 .
Find en Manhattan kosmetisk kirurg ved at søge kirurger , der er certificeret . Ansigtsløftning procedurer kræver , at din læge udføre kirurgi på din hud . En kirurg med den højeste ekspertise er den bedste til at udføre disse procedurer . Se efter certificeringer fra American Board of Plastic Surgery og den amerikanske bestyrelse Facial Plastic og rekonstruktionskirurgi
5

Lær om plastik kirurg oplevelse . hvor mange års praksis , og hvor mange restaurering har han udført . Bede om at se billeder af plastik kirurg 's arbejde . Prøv at finde anbefalinger og oplysninger om eventuelle retssager mod kirurgen .
6 .
Find en plastikkirurg for dit ansigt løft ved at kigge i den amerikanske bestyrelse Plastikkirurgi database for lokale Manhattan plastikkirurger . Du kan også skrive eller ringe dette udvalg at få oplysninger om kirurger . Den amerikanske bestyrelse Plastic og rekonstruktionskirurgi også give adgang til en liste over certificerede Manhattan plastikkirurger .
7 .
gennemgå nogle af Manhattans bedste hospitaler for plast og rekonstruktiv kirurgi og finde nogle af de kirurger , der udfører ansigtsløftning . Generelt kan den offentlige adgang til hospitaler database eller kan ringe for at få oplysninger om deres kirurger .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------