Position: sygdoms > 2 >

hvordan man gør naturlig ansigtsløftning øvelser

  Naturlig ansigtsløftning øvelser er en alternativ til kosmetisk kirurgi . Du ønsker måske at prøve en mere naturlig tilgang , inden der træffes beslutning om ansigtsløftning kirurgi , og det er en af de nemmeste måder at få din ansigtsmuskler i form og reducere forekomsten af aldring . Disse øvelser skal udføres mindst to gange om dagen for de bedste resultater . Prøv at komplimentere denne ikke-kirurgisk ansigtsløft rutine med opstrammende og stramning ansigtsmasker for at se hurtigere resultater
1
læber og kinder :
Sid i en behagelig stilling , luk munden og holde dine tænder sammen . Smil så bredt som muligt , mens du stadig holder dine læber lukket og nede i fem sekunder og slip .
2 .
Flyt dine læber med det samme ind i en rynket position . Strække dem så langt ud som muligt , nede i fem sekunder og derefter slippe .

3 .
Slap ansigtsmuskler og suge dine kinder ind over toppen af dine tænder . Hold i ti sekunder og slip .
4 .
Gentag ovenstående naturlige ansigtsløftning øvelser ti gange hver . De vil hjælpe slette fine linjer og rynker fra omkring læberne og kinderne , mens toning af ansigtsmuskler
5

øjnene og panden .
Sid behageligt og se ligeud med dine øjne åbne . Kig op så langt som muligt og derefter ned i videst muligt omfang at flytte dine øjne kun . Gentag denne naturlige ansigtsløftning øvelse ti gange .
6 .
Se til venstre så langt som muligt og derefter se rigtigt så vidt muligt , igen flytter kun dine øjne og holde hovedet på plads . Gentag ti gange .
7 .
Frown så meget som muligt og bringe dine øjenbryn mod hinanden , mens du flytter dem ud over dine øjne . Løft øjenbrynene op så langt som du kan mens du åbner dine øjne så meget som muligt . Hold i fem sekunder og derefter slippe .

8 .
Gentag trin tre 10 gange for de bedste resultater . Disse naturlige ansigtsløftning øvelser vil tone det ansigtsmuskler og hjælpe med at fjerne linjer og rynker omkring øjnene og panden
9
hals og svælg .
Sit lige og komfortabelt . Læn hovedet tilbage og se op i loftet , samtidig med at dine læber lukket . Lav en tygge bevægelse med kæben uden at åbne munden . Gentag denne øvelse 20 gange .
10 .
Drej hovedet til venstre og gøre 20 tygge bevægelser , og derefter gentage på højre side . Denne naturlige ansigtsløftning øvelse vil hjælpe slippe af med en dobbelthage og sagging hals hud.
11 .
Kig lige op i loftet og rynke dine læber . Prøv at strække dine læber til loftet , hold i 10 sekunder , og derefter slappe af . Gentag fem gange . Dette er en af de bedste øvelser til naturlig ansigtsløftning , som den virkelig strækker hals muskler .
12 .
Kig op i loftet igen, holde tungen ud , og forsøge at røre dine tunge til at din hage . Hold i ti sekunder og slip derefter , flytte tungen tilbage i munden . Gentag denne naturlige ansigtsløftning motion 5-7 gange .

gode råd og advarsler


 • Du kan udføre disse øvelser mere end de anbefalede to gange om dagen , hvis det ønskes . Dog være forsigtig med ikke at over-arbejde musklerne , især hvis du ikke er vant til at udføre fysisk ansigtsløftning øvelser .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------