Position: sygdoms > 2 >

hvordan man skal gøre blod - tyndere injektioner post - op ( hofte : HR eller THR )

  Husk tilbage , når du vil køre op til en tankstation og sige " fylde " is up ? ", og før du har trukket ud i forruden var blevet poleret , og måske olien tjekkes og dæk sparket samt Siden da næsten Alt er gået selvbetjening . ( Her i Frankrig , hvor jeg brød en hofte , men ikke i det nordlige Belgien , hvor jeg fik min THR , kaldes det " libre service ", som om supermarkeder og lignende havde været målet for enhver fransk patriot fra Robespierre til de Gaulle . ) På lang måneder mellem min beslutning om at planlægge en THR til S Day selv , jeg spekulerede ( indvendig ) , om jeg ville have modet , når hjem og på min egen , til at holde en nål i min tarm daglige , uge efter uge , og før morgenmad, intet mindre . Subsidiært: at betale en sygeplejerske til at betale et hus opkald , hvilket er , hvad jeg gjorde ( har ikke noget alternativ ) tilbage, når , da jeg faldt ned af en stenmur på beton og smadrede den ene hofte i småstykker . Jeg var ( og er ) lean , og så da hun ville forsøge at få fat i en håndfuld af kød ville glide fra hende greb , og jeg vil grine , gør tingene værre . Så denne gang ingen sygeplejerske , sagde jeg til mig selv , men blot hvordan gør man det ? Jeg kiggede højt og lavt for trin -for-trin instruktioner ( ikke at jeg troede, jeg ville ikke få masser af praksis , før de frigives fra rehab ) : zilch . . Her er noget lide, hvad jeg havde ledt efter , forgæves

Du skal bruge:
sprøjter , der kommer allerede fyldt med en blod tyndere , ordineret af din kirurg , pakker lidt alkohol svaberprøver , indvolde
.


1 .
første , sidde ned i et rent og overskueligt sted ( badeværelset er en god en) . Fjern sprøjten fra plastikbeholder . Lad ikke nålen i sig selv røre ved noget , men den blå luft .

2 .
Praksis sensationsprægede ( med venstre hånd, hvis du er højrehåndet , og vice versa , da denne gestus kræver noget mindre præcision end ikke at manipulere en kanyle ) en håndfuld af din mave til den ene side eller den anden af navlen , og narrer det forsigtigt op og mod dig . Du vil blive indsprøjte blod tyndere i centrum af denne luns , jo større luns jo bedre . Hvis du er magert , den bedste metode er at læne sig tilbage mod noget blødt , men fast , således at slappe din tarm muskler , og sprede dine fingre vidt og bredt og øse op så meget kød som du kan .
3 .
Når du har fået den evne i denne snuppe forretning , give dit kød en pause , mens du åbner en vatpind og podepind plasteret , hvor du påtænker at kaste nålen .
4 .


OK , nu til den ægte vare . Grib og træk og holde den luns fast . Afhentning sprøjten , og hold det lige over ground zero . Målet er det lige ned-ikke i en vinkel . En, to , tre : Jab ! ( Samme teori og praksis som for Sådan fjerner du en Band-Aid fra en Hairy Shin ) . Omkring halvdelen nålen er inde i dig nu . Du kan se ? Gjorde det ikke ondt en smule .
5 .
Hold trykker ned på sprøjten , langsomt, men fast , indtil nålen er så dybt , som det kan gå . For at gøre dette lettere, samtidig slappe af ( men ikke frigive ) Deres greb om kødet .
6 .
Tryk ned på stemplet langsomt og roligt , indtil du kan presse ikke længere. Træk nålen ud , langsomt og støt .

gode råd og advarsler


 • mere lige springet af kanylen og fattier kødet , jo mindre risiko for en blå mærker , og en forslået følelse . Af den tid, du er nede på din sidste injektion , vil enhver sort- blå bevis på din første , amatøragtigt indsats har falmet til en svag hukommelse .
 • jeg ikke sygeplejerske ! Jeg er bare rapportering , hvad min sygeplejerske lærte mig at gøre , og hvad jeg gjorde i hendes tilstedeværelse i flere sessioner , før solo . Adlyd din sygeplejerske ! i stedet for klynker , " Men Smittie53 sagde . . . " ;-) Åh , det minder mig : mine bemærket ret off , at jeg havde erhvervet et udslæt på min ryg post-op ( tilsyneladende denne allergiske reaktion er ganske udbredt ) , og skiftede mig til en anden blod tyndere . Jeg håber, din sygeplejerske er , at god , også.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------