Position: sygdoms > 2 >

karriere inden for wellness ledelse

   Wellness er et koncept, der fokuserer på forebyggelse af sygdom og sygdom . Den adskiller sig fra tanken om at genoprette en persons helbred , efter en sygdom har taget en vejafgift på kroppen . Studiet af wellness omfatter identifikation af, hvad livsstil og daglige valg skabe en rask person . Da begrebet wellness vokser i USA , så gør wellness -centre , planer og netværk . Hvad er kvalifikationer, der kræves for en karriere inden for wellness ledelse

Hvad er wellness Management


Wellness ledelse kan ske på flere niveauer --- en- til- en ledelse af en persons wellness eller gennem en wellness program . Et administrerer en enkelt person , den anden forvalter et større antal mennesker . Wellness management programmer kan findes på arbejdspladsen . Club One Fitness Center er en virksomhed , der udvikler wellness management -programmer for arbejdsgiverne . Wellness ledelse er også tilbydes gennem nogle forsikring og sundhed planer , herunder Cigna .

Uddannelse Krav


Wellness styring fagfolk kan starte på forskellige områder --- som undervisere , sygeplejersker hjælpere , massører eller endda som sygeplejersker . Wellness fagfolk vil normalt have en bachelorgrad . Hvis bachelorgrad ikke er i en sundheds-eller fitness- relateret område vil de behov for yderligere bevis for uddannelse i flere af de følgende områder --- fitness træning , ernæring , sundhed eller medicinsk tjenester og procedurer . Wellness og udøve ledelse tilbydes nu som en vigtig for bachelorer i nogle universiteter som Ball State University og Oswego State University of New York .

typer job


Wellness ledelse praktiseres i en række forskellige områder . Disse omfatter atletisk undervisere , aktivitet direktører , fitness -instruktører , fysioterapeuter , hjem sundhed hjælpere og rehabilitering specialister . Wellness begreber er selv anvendes inden for områderne forskning , fortalervirksomhed og mad ledelse . De idéer, der genereres ved hjælp af wellness som en livsstil kan smitte af på mange brancher --- fødevaresikkerhed, sundhed sociologi og kollektive tjenester .

Karriere I Wellness Services

Det overordnede billede af wellness forvaltning omfatter mange typer af tjenester og specialiteter . Karriere i wellness -tjenester omfatte undervisning rygestop , vægtkontrol , stresshåndtering og fuldende sundhedsmæssige risikovurderinger . Mange wellness ledere bruger en hel række andre fagfolk at opnå en global wellness for deres kunder . Selskaber ofte leje wellness ledere til at skabe en omfattende liste over tilgængelige wellness -tjenester for deres ansatte . Virksomheder som Power Wellness oprette wellness -centre over hele USA og kræver en bred vifte af wellness udbydere .

Nationale Wellness Institute

The National Wellness Institute ( NWI ) blev dannet i 1977 for at tilbyde støtte til de ansatte inden for wellness og wellness ledelse . NWI indehaver af et nationalt Wellness konference hvert år , der tilbyder certifikatet uddannelse og bedste praksis seminarer . NWI tilbyder også en akkreditering program , der hjælper universiteter og certificeringsprogrammer i at skabe anerkendte standarder og pensum .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------