Position: sygdoms > 2 >

om bilaterale Brystreduktion teknikker

   Bilaterale Brystreduktion ( bryst reduktion) er blandt de fem mest almindelige plastikoperationer udført årligt i USA . Reducere og omforme store , hængende bryster kan lindre ubehagelige fysiske og følelsesmæssige symptomer hos kvinder med macromastia ( forstørret bryster ) . Mænd med gynækomasti ( overudviklede brystvæv ) eller asymmetri kan også søge operationen

Indikationer


The American Society of Plastic Surgeons følger specifikke kriterier at afgøre, om patienterne er berettiget til en brystreduktion , herunder :
• Smerter i øvre ryg, nakke eller skuldre
• BH strop riller i skuldre
• Tilbagevendende udslæt under brysterne
• Hovedpine , arm smerter
# x2022 ; Striae ( strækmærker ) på brystet
• Periodisk cystisk bryst infektioner

Den Pedicle metode


Den Pedicle metode er den mest almindelige teknik og reducerer størrelsen og omfanget af brystet og forbedrer udformningen og samtidig bevare både fornemmelse og funktion . Flere indsnit valgmuligheder , hvilket vil påvirke størrelsen og placeringen af de deraf følgende ar . Brystvorten forbliver knyttet til din brystvæv (og dermed bevare muligheden for amning ) , men er op til en højere position på brystet . Omkringliggende hud og væv er fjernet , og formes til en perkier , mindre bryst . De resterende væv derefter syet lukke efter at være blevet passer omkring din brystvorte i sin nye placering

Gratis Nippel Graft


Hvis du har meget store bryster ( E kop og op ) eller alvorlig sygdom, eller er ældre-dig kan have til at overveje en gratis brystvorte graft teknik . Dette er en hurtigere , mere sikker procedure med langsigtede konsekvenser som manglende evne til at amme og eventuelt tab af brystvorten sensation . Kirurgi begynder med brystvorten /areola blive fjernet og der er afsat . Overskydende brystvæv og hud fjernes derefter , og de resterende væv er omformes . Brystvorter er så trimmet og podet tilbage på din nye formet bryst .

fedtsugning

Den sidste teknik , fedtsugning , er en mindre invasiv alternativ . Men da brystvævet består af både fedt og kirtler , de fleste patienter ikke er gode kandidater , da dette kun reducerer fedtvævet . Derudover brystvorten forbliver i sin nuværende placering , så enhver forekomst af hængende eller sagging vil ikke være helt korrigeres . På den positive side , kan de indsnit være skjult i armene , areola eller krølle i brystet.

Overvejelser

Mange forsikringsselskaber luftfartsselskaber dækker bryst reduktion , forudsat at du opfylder visse kriterier . Tjek din politik nøje og drøfte dine muligheder med din læge .
vinde eller tabe en betydelig mængde af vægt efter operationen kan påvirke resultaterne af en operation .
Der er ingen garanti for, at du vil være i stand til at amme efter operationen .

Recovery

Recovery tid varierer for hver patient . De fleste komplikationer er mindre , men yderligere risici er involveret . Tal med din læge og grundigt forstå de risici , før de undergik en operation .

Din læge vil ordinere medicin , som skal hjælpe med at lette de første smerter og ubehag . Bøjle BH'er bør undgås i mindst en måned, og alle tunge løft eller fysisk arbejde , bør begrænses til et par uger .
Driving vil også være begrænset i to til fire uger . Ved denne tid er mange patienter i stand til at vende tilbage til arbejdet . Komplet heling kan tage op til et helt år .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------