Position: sygdoms > 2 >

Hvordan lægerne fjerner visdomstænder ?

  

Hvorfor Fjern Wisdom Teeth


Visdom tænder er kindtænder , der normalt kommer ud tandkødet i alderen 17 og 25 år. ? . Problemer , dog er fælles med visdom tænder . Visdomstænder generelt behov for at blive fjernet , når de er påvirket , fordi de bliver fanget i kæben og er ude af stand til at fremkomme gennem tandkødet . Dette gør visdomstænder umuligt at vokse ind i munden og kan forårsage alvorlige smerter , forskydning af kæben og flytning af tænderne . Hvis du har påvirket visdom tænder , vil din specialtandlæge eller tandlæge sandsynligvis anbefale de blive fjernet . Han vil sende dig til en mundtlig kirurg , der foretager den endelige beslutning om udsendelse . Sommetider alle fire visdomstænder fjernes , og andre gange en beslutning for hver tand . Jo flere tænder , der er fjernet , jo mere kompliceret og dyrere kirurgiske proces .

Forberedelse til fjernelse


Din mundtlig kirurg vil undersøge røntgenstråler taget af din tandlæge eller specialtandlæge , eller tage røntgenbilleder af sine egne . Han vil føle i din mund til at afgøre , om dine tænder er påvirket , og hvor tæt de er på overfladen af dit tandkød . Sommetider akut kirurgi skal ske , når tandkødet er smittet eller tanden er allerede brud på overfladen af tandkødet forkert . Andre visdomstænder kirurgi kan planlægges i en pause fra arbejde eller skole at passe din tidsplan . Det opsving tid er cirka en til to uger , så du får brug for en vis fleksibilitet med din tidsplan .

Under operationen


Kirurgi kan gøres på en mundtlig kirurg kontor eller på hospitalet , som regel med generel anæstesi. Hvis den visdom tand ikke er påvirket eller har allerede kommet over overfladen , kan indgrebet ske i tandlægen kontor med lokal bedøvelse . Den mundtlige kirurg vil gøre et snit i tandkødet til at nå påvirket visdom tænder . Kirurgen kan være i stand til at fjerne tænder ved hjælp af dental -værktøjer , men mere påvirket tænder kan være nødvendigt at blive brudt i stykker og fjernes en efter en . Den mest alvorlige operationer kan indebære at fjerne dele af kæben sammen med tand for at få alle stykker ud . Kirurgen vil derefter søm i kæben op og pakke området med gaze for at stoppe blødningen . Operationen vil tage alt fra en til fire timer afhængigt af, hvordan påvirkede tænderne er, og hvor mange tænder er ved at blive fjernet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------