Position: sygdoms > 2 >

Rehab øvelser for knæ

   Når du laver rehab øvelser for dine knæ , vil intensiteten af øvelserne afhænger normalt området din revalidering er fokuseret på . For eksempel , øvelser , der fokuserer på udspænding bør være noget ubehageligt , men ikke ondt . Rehab øvelser , der er gjort for at opbygge styrke skal udføres med en modstand , der er lys nok for dig at være i stand til at gøre flere gentagelser

Strækker Øvelser


Den strækøvelser udført som en del af knæet rehab typisk vil fokusere på quadriceps , samt forstrækning muskler. Disse muskler omgiver knæet og er blandt de mere almindeligt sårede områder omkring knæene .

Stræk forstrækning muskler ved liggende på ryggen på gulvet . Placere dine uskadt knæ , så det er bøjet , og foden er fladt på gulvet . Træk på bagsiden af låret af benet , der har den skadede knæ . Hold denne strækning i cirka 20 sekunder . Gentag strækket to eller tre gange .

forstrækning kan også strækkes ved at ligge på gulvet og bøje skadede knæ , så foden er fladt på gulvet . Flyt din bagdel i nærheden af en væg og placere dine benskade højt på væggen. Strækket behøver ikke at være på en 90- graders vinkel , dog. benet skal være så lige som muligt , med lidt ubehag . Hvis der er en intens smerte , har du spændt ben for meget ; flytte dit ben lavere på væggen

Stræk quadriceps ved at stå over for en mur og trykke din hånd på denne væg . Med den anden hånd , når bag dig , bøj dit knæ og få fat i din fod . Løft op på din fod , indtil den når området lige under din bagdel .

styrke øvelser


Når du forsøger at opbygge styrke i et knæ efter en operation eller skade , er det vigtigt at starte langsomt . Forsøger at gøre for meget for hurtigt kan gøre skaden værre .

Stand omkring 1 fod bag en stol og bruge begge hænder til at få fat i ryggen . Med fødderne skulder bredde fra hinanden , langsomt ned omkring 1 /4 af vejen til gulvet og forsigtigt hæve op igen. Gør denne øvelse 10 til 20 gange så længe ingen smerter føles .

En anden effektiv øvelse, der kan hjælpe dig med at rehabilitere dit knæ er en simpel styrke øvelse . Placer en lille træde skammel på gulvet foran fødderne og øge op på taburetten med benet , der har skadet knæ . Brug kraften fra den skadede knæ til at skubbe og bringe det andet ben på taburetten så godt. Gentag denne øvelse 10 til 20 gange , eller mindre, hvis der er smerter .

Denne øvelse kan ændres ved at placere taburet ved siden af de sårede ben og derefter træde på taburetten med de sårede knæ .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------