Position: sygdoms > 2 >

brystforstørrelse massage teknik

   Med tusindvis af kvinder et år gennemgår kosmetisk kirurgi , har de brug for at vide , at mange forholdsregler og procedurer, kan det være nødvendigt efter operationen . Dette gælder især for kvinder , der får brystimplantater . Et post- operation behandling er at modtage brystforstørrelse massage som en måde at hjælpe med at forhindre ardannelse og malforming af implantatet

Du skal bruge: .
sterile forbindinger

Formål


Kvinder , der har gennemgået brystforstørrende kirurgi bør praksis bryst massage , fordi det har vist sig at standse visse symptomer . Blandt dem er dannelsen af arvæv , der kan klemme brystimplantat , skubbe den ud af den påtænkte placering og skabe ekstrem ubehag . Dannelsen af arvæv er kroppens naturlige reaktion på ethvert objekt , der placeres i brystet hulrum , men det arvæv kan minimeres ved brug af brystforstørrelse massage .

Teknikker


En af de brystforstørrelse massage teknikker at patienter kan blive undervist , er lomme kvadrant motion . Det er en forholdsvis enkel proces , der involverer massere brystlomme . Den anden metode , der er lige populære blandt kirurger , kaldes kompression motion . Denne teknik har mere fokus på kompression teknikker, der anvendes i massage . Plastikkirurger vil undervise deres patienter den relevante teknikker, baseret på deres særlige brystimplantater , og instruere dem , når de brystforstørrelse massage bør foretages .

Timing


En ofte fremført pointe er , når brystforstørrelse massage skal begynde . I nogle tilfælde bør brystforstørrelse massage udføres inden for 72 timer efter kirurgi. Andre kirurger anbefaler at vente seks uger efter operationen , før du starter brystforstørrelse massage . Derudover nogle plastik kirurger siger brystforstørrelse massage er kun virkelig nødvendigt for de første tre dage efter en operation , og andre, anbefaler , at brystforstørrelse massage fortsætte i seks uger efter operationen . Når du er i tvivl , bør patienter bede deres plastikkirurger , hvad de føler er det rigtige for deres procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------