Position: sygdoms > 2 >

brystreduktion risici

   Ifølge Mayo Clinic , der er et par komplikationer og risici i forbindelse med brystreduktion , også kendt som mammoplasty . De omfatter fysiske risici såsom tab af følelsen i brystvorten området og følelsesmæssige risici i forbindelse med utilfredshed kirurgi resultater

Du skal bruge: .
computer med internetforbindelse
Telefon .

Asymmetri


ujævnheder i form og størrelse brysterne er ikke ualmindeligt , især fordi hver enkelt patients krop heler forskelligt .

Body Utilfredshed


Forskellen i ens bryster kan føre til følelsesmæssige risici, herunder føler, at deres bryster ser ikke perfekt , eller den ønskede reaktion andre ikke er tilstrækkelige .

Fedt og vævsnekrose


Fat nekrose opstår , når fedt og omkringliggende væv dør . Hvis det nekrose breder sig, kan det forårsage koldbrand og infektioner og medicinsk behandling er nødvendig med det samme.

Sensory Tab

Nogle patienter kan opleve tab af følsomhed i brystvorten og areola område . Dette kan vare et par måneder eller nogle gange kan være permanent.

Ardannelse

Mammoplasty patienter vil opleve nogle ar . Kvinder , der ryger har en tendens til at helbrede mere langsomt og har mere arvæv end andre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------