Position: sygdoms > 2 >

hofteoperationer infektion behandlinger for de ældre

   Hip kirurgi er en ret almindelig operation blandt de ældre . De ældre taber knogletæthed , der efterlader deres knogler skrøbelige . Dette vil igen efterlader dem mere modtagelige for knoglebrud . ? Så hvis en senior går gennem smerten af hofte kirurgi og derefter opdager , at området er inficeret, hvad sker der nu

Smitte fra Kirurgi <. /h2 > Ca. 1 procent af første gang hofte operationer resultere i infektion . Afhængigt af hvilken type infektion og hvor dybt det er , rækkevidde behandlinger fra antibiotika til fjernelse af hoften . Et af problemerne med fælles-udskiftning kirurgi er , at den uorganiske materiale udskiftning fælles ikke reagerer på at bekæmpe bakterier som kroppens naturlige fællesskab ville , og så bakterier stiger, og infektion sætter ind

antibiotisk behandling


Antibiotika er den nemmeste måde at forebygge infektion . Læger vil normalt ordinere dem lige før operationen og fortsætte forvalte dem under operationen . Hvis en infektion er bemærket postoperativt , antibiotika er den første linje i forsvaret en læge har . Antibiotisk behandling vil vare omkring seks uger.

To -trins Implantatfjernelse


Hvis en infektion lagde mærke til to måneder eller mere efter operationen , kaldes det en sen infektion . Denne type infektion normalt kræver fjernelse af implantatet , og udskiftning med et antibiotikum spacer . Patienten skal derefter gennemgå mindst seks uger af antibiotisk behandling gennem en IV . Først efter at infektionen er blevet grundigt udryddet kan implantatet sættes tilbage i hoften .

et-trins Implantatfjernelse


Denne tilgang kræver, at kirurgen at fjerne implantatet og alle inficerede væv omkring det . Området er derefter skylles med antibiotika (oftest med antibiotika afstandsstykker) og en ny hofte implanteret . Denne strategi anvendes ikke så ofte som det var i fortiden, men nogle læger vil forsøge det med ældre patienter , som ikke kunne tåle de to operationer forbundet med en to -trins fjernelse .

Behandlinger af en Last Resort

Hip fusion er , når den øvre lårbenet er knyttet til skinkeben med skruer og plader . Målet er at vokse ben mellem de to knogler , men det mislykkes normalt . Girdlestone plast er , når hofteleddet er fjernet , og intet sætte i stedet . De fleste patienter , der gennemgår dette kan ikke gå uden en støtte bagefter , og de har også som regel har hoftesmerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------