Position: sygdoms > 2 >

hvad er en abdominal binde ?

   Mere end 83. 000 amerikanere havde Fedtsugning eller abdominplasty og 373. 000 havde fedtsugning eller lipoplasty procedurer i 2002 . En abdominal bindemiddel blev brugt efter operationen i de fleste , hvis ikke alle tilfælde , i pleje af hver af disse patienter . En abdominal bindemiddel er en medicinsk bindemiddel , der giver støtte til abdominale væv efter indgift kosmetisk kirurgi . Begge procedurer er normalt udført på samme tid

Funktion


En abdominal bindemiddel tjener en række funktioner for patienter , som har haft abdominal plastikoperationer . En abdominal bindemiddel støtter maven indsnit , forbedrer cirkulation og reducerer væske . Desuden reducerer det hævelse og forkorter helingsprocessen . Det forhindrer også såret adskillelse , og reducerer smerter og muligheden for postoperativ sårinfektion .

funktioner


En god kvalitet postoperative abdominale bindemiddel bør let og lavet af et materiale , der er behagelig , stærk og holdbar . Desuden bør det forbedre cirkulation , komprimering og kontrol , sammen med den frie bevægelighed .

Størrelse og Selection


I vælge en abdominal bindemiddel , er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse . Målingen for dimensionering bør være dit målinger før den kirurgiske procedure . Størrelser er tilgængelige i ekstra små , små og mellemstore . De også er tilgængelige i store, ekstra store og ekstra-ekstra store størrelser . Læs producentens retningslinjer for korrekt dimensionering og pasform . Følg anbefalede retningslinjer for at tage din målinger , hvis du vælger en abdominal bindemiddel efter din operation .

Typer

Abdominal bindemidler findes også i fase 1 og fase 2 kategorier . En Fase 1 ringbind er slidt straks og uafbrudt i 1-2 uger efter operationen , medmindre når du bader eller tager bad . En Fase 2 bindemiddel er slidt for 2-8 uger efter operationen . En Fase 2 ringbind er mindre , mere moderne og mindre pladskrævende end den første etape bindemiddel .

Advarsel

Ikke-medicinsk mave ringbind må ikke anvendes til postoperativ kirurgisk sår komprimering . Disse bindemidler har ikke den høje kvalitet og teknologi på et standard medicinsk mave bindemiddel og kan resultere i negative resultater , såsom smerter , ubehag og forsinkelse i den helbredende proces . Ikke- medicinsk komprimering beklædningsgenstande ikke har de funktioner eller teknologi på et medicinsk beklædningsgenstand stof og kan ikke støtte kompression i en længere periode .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------