Position: sygdoms > 2 >

hvordan du udfører badeværelse kirurgi på en vorte

  Der er intet værre end unsightliness af en vorte på dine hænder , fødder eller andre steder du kan have en vorte vises . Medicin og læger besøg er dyre . Så hvorfor ikke fjerne den vorte selv . Det er en enkel procedure, som vil spare dig penge

Du skal bruge: .
Alkohol
Peroxid .
Betadine .
Handsker .

Bomuld .
Pincet .
Bandager .


1 .

Den første ting , du ønsker, er at sætte på dine handsker . Væsken , der kommer ud af vorte har bakterier på det , og kan forårsage vorte overførsel. Dernæst skal du rense området med betadine . Placer en generøs mængde på vorte . Har alt, hvad du får brug med i arme for rækkevidde, så du ikke kører rundt og leder efter det . Hvis vorten ligger i et område , at din kommer til at have svært ved at håndtere på egen hånd . Det vil være bedst, hvis du spørger nogen om hjælp med denne procedure . Dette er ikke for sarte .
2 .
Når du har placeret betadine på området , bandage dig selv. ( Enten du eller din assistent ) Grab bunden af vorte og klem . Du ønsker at anvende en generøs mængde af pres , mens du gør det . Du vil begynde at se en blod boble opstår ud af midten af vorte . Du ønsker at slip trykket , tage en pause eller to og gentag dette trin , indtil du hører , eller føler en pop .
3 .
Når dette pop har fundet sted, vil du se stille en smule blod . Må ikke bekymre dig . Dette er roden af din vorte . Det vil eksplodere ud som en byld . Grib pincetten og fjerne denne luns af død hud . Du kan endda se , hvad der synes at være stingily huden . Næsten ud som om de var orme .

4 .
Når du har fjernet midten af vorte , du ønsker at tage et stykke vat , der er blevet dyppet i brintoverilte og læg den over din , hvad bruger til at være en vorte . Der vil være en anstændig størrelse krater på det sted, var vorte var . Bare rolig, det var der vorte lejede plads i din hud . Området vil blive mørt og øm.
5 .
Når vorten er fjernet , skal du rense området igen , før du placere forbindingen over det . Grab et stykke vat , der har alkohol på det, og ising området . Placer en lille mængde af betadine inde i revne . Placer bandage rundt i området . Forbinding bør blive på i 2-3 dage . Efter tredje dag lade området lufttørre , til at danne en sårskorpe . Og du er nu vorte fri . . Tillykke !

gode råd og advarsler


 • Billede Credits
 • www. wartmolevanish. com
 • hubpages. com
 • georgeszirtes. blogspot. com
 • www. slate. com
 • flickr. com
 • whatscookingamerica. net
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------