Position: sygdoms > 2 >

hvordan er en hornhinde transplantation gjort ?

  

hornhinden


Hornhinden er en skilling mellemstore stykke væv på forsiden af øjet , som dækker iris og elev og sammen med objektivet , hjælper øjet med at fokusere . Hornhinden er normalt klar , men på grund af sygdom eller skader det kan være arret eller blive uigennemsigtig resulterer i dårligt syn eller blindhed . Det første skridt i behandling hornhinden betingelser er medicin . Hvis medicin ikke er effektiv, kan hornhinden fjernes og erstattes med en doneret menneskelig hornhinde . Dette er blevet en fælles procedure og hornhindetransplantationer er de mest almindelige transplantation gjort i USA , ifølge hornhinden Genetic Eye Institute .

Transplant Kirurgi


Når du har brug for en hornhinde transplantation , vil dit navn blive sat på en liste med en lokal øje bank . I modsætning til andre transplantation , er ventetiden for en donerede hornhinde normalt kort . Beskadigede hornhinden vil blive omhyggeligt målt inden operationen og donor hornhinden bliver custom fit til din eye. Cornea transplantationer er normalt udført på en ambulant under lokalbedøvelse og tager cirka en time . Generel anæstesi kan anvendes afhængigt af din alder , helbred og lyst til at være i søvn under proceduren. Med generel anæstesi , vil du få en injektion i huden omkring øjet til at styre blinkende og øjenbevægelser under operationen . Øjendråber vil blive brugt til at bedøve øjet . Efter administration af anæstesi , vil kirurgen fjerne den centrale del af din hornhinde med en trephine , som er en lille cirkulær kirurgisk instrument , der virker som en cookie cutter . Derefter vil doneret hornhinden blive syet på plads med meget fine tråd . Disse sting vil forblive i øjet , indtil det er helt heler , som kan være fra seks måneder til to år.

Efter Kirurgi


En klap for øjet og skjold , vil blive placeret på dit øje for at beskytte det, før du går hjem . Dagen efter operationen , vil du have et opfølgende besøg med din læge og skjoldet vil blive fjernet . I op til seks måneder efter operationen , vil du bruge antibiotika øjendråber til at fremme heling og immunosuppressive lægemidler for at holde din krop i at forkaste den nye hornhinden . Det er normalt for din vision at blive sløret i op til seks måneder efter operationen .

Overvejelser

Med alle transplantation operationer , er der mulighed for afvisningen . Afvisningen sats for hornhindens transplantationer varierer fra 5 til 30 procent baseret på en række faktorer , herunder den generelle sundhed i øjet , og hvis du har haft en tidligere hornhinde transplantation . Også , nærsynethed og langsynethed er almindelige efter kirurgi , og du bliver nødt til at bære kontakter eller briller efter transplantationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------