Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan bære en slynge efter skulder - udskiftning kirurgi

  Iført en slynge efter skulder-udskiftning kirurgi er normalt en del af en post-kirurgi rehabiliteringsprogram designet til hurtigt og effektivt reparere din skulder . Sætte på sejlet kan være en prøve proces , især hvis du er i smerte . Mens rehabilitere din skulder , er det vigtigt at bære din slynge , som anvist til at fremskynde inddrivelsen tid
1
.
Hold din skadede arm på en 90- graders vinkel . Du kan som regel gøre dette ved enten hviler det på et blødt underlag eller at holde det med jeres operationelle arm .
2 .

Skub armen ind i sejlet ved hjælp af din operationelle arm . Hvis du ikke er i stand til at gøre dette selv , kan du få nogen til at skubbe sejlet på for dig . Sat på sejlet ved at skubbe det fra din albue til dit håndled , i en til bag mode . Dette er afgørende for at yde tilstrækkelig støtte til albuen , mens du bærer sejlet .
3 .
Placer skulderremmen på din operationelle skulder . Gør dette ved at tage fat skulderremmen af slyngen og på kryds og tværs den til din uskadt skulder . Slutresultatet skal ligne billedet med titlen " armslynge . " Hvis der er andre bælter og spænder er knyttet til din slynge , kan du besøge linket " Yderligere Sling Application "for at se detaljeret billede beskrivelser af hvordan man kan sætte på disse typer af slynger .

gode råd og advarsler


 • Beskyt din skade skulder ved at udøve omsorg , mens dressing , spise og bade . Bær knap-up skjorter , som er nemme at placere over din skulder . Tag brusebad i stedet for bade at gøre det lettere at komme ind og ud af badekarret uden at bruge din skadede skulder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------