Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan gøre det bedste ud af en nødsituation hospitalsophold

  Ligesom jeg ivrigt fast i nyder min sommer , fik jeg ramt med en kurve bold , og nej, jeg var ikke i ballpark . Jeg var klar med min sommer læsning liste , en sæson fuld af kokken ud opskrifter , og med min hængekøje op og klar , bare venter på at tage mig for en doven tur .
Jeg bruger adverbiet ivrigt , fordi jeg havde brugt de sidste to somre rekonvalescent fra uafhængige operationer . Som skæbnen ville have det , eller måske var det operationen guderne at være, at besluttede hey , måske tre er en charme . Uanset hvad det var , jeg befandt mig ikke puttet i min comfy hængekøje , men snarere groggily bedøvet spændes på en kold briks venter på at gå ind i kirurgi . Jeg havde brugt de foregående 11 timer på skadestuen , og vi ved alle, hvor sjovt et besøg på skadestuen kan være, selv når vi føler fysisk godt , og som ledsager en ven eller elskede. Kast i en dosis , eller tredive , hvidt-skank , nervepirrende mave jabbing , jagende smerter, der har du gør mærkelige monster lyde, du ikke har hørt siden Exorcist , og " usmageligt " går til et helt andet niveau .
Jeg vil skåne dig blodige detaljer og hurtigt frem otte dage til , hvor rør , afløb og skærme er endelig fjernet , og min vedhæng ligne lilla pin puder . Okay , jeg er ked af , det var en lidt blodige . Men jeg fortsatte med at lykkeligt, om end svagt , træder ud af kørestolen og ind i solskin og min datters SUV til at begynde endnu en post-op sommeren rekonvalescent . Jeg tror nu jeg kan roligt sige , at min seneste tre sommer -of-kirurgi mini melodramaer ydmygt kvalificere mig som en kvasi ekspert på området .
Skulle du befinde dig i en lignende omstændighed , jeg håber, at følgende tips vil hjælpe dig til at gøre det bedste ud af en nødsituation hospitalsophold .

Du skal bruge: .
modstandskraft


1
Stol på dine instinkter
Og være opmærksom på de fysiske tegn . ! Må ikke afvise fysiske tegn på sygdom , som er ud over det sædvanlige . Denne tredje operation var en gentagelse af sidste år . Jeg har ikke vente denne gang . Det er bedre at fejle på siden af overreagere snarere end under-reagerende , hvor en forsinkelse kan forværre situationen , og din rekreation , eller endda livet , er i fare

2
Be . Tilberedt
jeg kender; det drejer sig om nødsituationer . Pointen her er, at hvis du vedligeholder nogle antydning af orden og organisation i dit liv , kan du fokusere på dit fysiske helbred og ikke bekymre sig alt for meget om , hvad du skal gøre , at du ikke vil gøre . Du kan opleve, at du bliver nødt til at uddelegere ansvar i dit fravær , og det vil være lettere for dem , der vil hjælpe dig, hvis de uden problemer kan fortsætte, hvor du slap .
3 .
Stay Rolig
lige så skræmmende som en medicinsk nødsituation kan være , det er i din bedste interesse at forblive så rolig og levelheaded som muligt . Emergency Medical Teknikere ( EMTs ) er nødvendige for at få personlige oplysninger til hvad der synes hudløshed , allerede ! Hvis dine symptomer ikke gør dig syg , den redundante afhøring vil . Samarbejder og ikke argumentere . Du vil kun spilder dyrebar tid i forgæves dialog . Deres opgave er at få dig lægehjælp så hurtigt som muligt . Tillader dem at gøre deres job . Skrigende, råben , bandede og truende vil ikke hjælpe dig . (Selvfølgelig har jeg ikke gøre det ! ) Husk , er disse fagfolk, og du er i en brudt tilstand . Prøv og holde fokus på den nuværende og laver åndedrætsøvelser for at holde dig iltet og så roligt som muligt . Jeg har inkluderet et link under ressourcer til information om teknik .
4 .

udpege et Health Care Advocate
Sandsynligvis den eneste , vigtigste ting, du kan gøre for dig selv . Hvis det overhovedet er muligt , have en, der vil beskytte og arbejde på dine vegne . Jo bedre du udstyre at de enkelte med dine relevante medicinske oplysninger , jo bedre vil du blive . Det kan være svært for enlige , i særdeleshed . Selv om min datter nu bor i nærheden , da jeg først flyttede , jeg havde kun en håndfuld bekendte i nærheden til at støtte og hjælpe mig . Tal med nogen om hvem dine medicinsk nødsituation kontakter er , din alment praktiserende læge, allergi over for medicin , osv. Furnish dem med kopier af alle relevante papirarbejde , de kan have behov for . Overvej at du kan blive bevidstløs , skal hurtigt bedøvet , eller har en medicinsk procedure rendering du i stand til at kommunikere . Tag den tid , ingen , investere i den tid det vil tage at samle og har plads noget, og alt, hvad din advokat bliver nødt til at hjælpe dig .
5 .
Fokus på Healing
Som du går i processen , så prøv ikke at komme ned og deprimeret . Forstå , at visse lægemidler du kan tage , kan påvirke dit humør . Tal med din plejer , hvis du er specielt ubehageligt . Ophold i den nuværende og realisere hvert trin , procedure , timer og dage forløber dig tilbage til sundhed . Tænk sundhed .
6 .
Forstå You're Not Alone
Det er ikke, hvad du kan tænke . Det er at foreslå , at du være en hensynsfuld og god patient . Det er nemt at hurtigt blive frustrerede , når vi er i smerte eller ubehag og har brug for en sygeplejerske 's bistand . Når der er konstateret ikke en nødsituation, kan det tage lidt tid for sygeplejersken at komme til dig . Husk dit plejer der administrerer pleje til andre patienter så godt, måske nogle med mere alvorlige tilstande

7 .
føle og udtrykke taknemmelighed
En enkel tak og husk udtryk for en omsorgsperson , der er sygepleje jer; picking op efter dig, og giver ikke blot medicinsk, men personlig pleje så godt, går en lang vej . Det er indlysende for mig, at sygepleje er et kald og ikke blot et erhverv . Det kræver en særlig type af de enkelte til at være en sygeplejerske . Når du oplever en usædvanlig en , så lad dem vide . Du vil gøre deres dag og jeres.
8 .
Tæl dine velsignelser
jeg taler om dem, engle i vores liv , som til tider bogstaveligt talt bære os, når vi ikke kan bære os . De kommer i form af familie , venner og gode naboer . Sætter pris på , kærlighed og velsigne dem .
9 .
Return og Bless dit hjem
eller anden måde , da jeg trådte ind i mit hus i går eftermiddag , støvet og tydeligt fysisk afbrydelse dagligdags afholdt endnu mindre betydning end før min beslutning om at slack off i husholdning afdelingen for bedre at kunne nyde min sommer . Det føltes så godt at krydse grænsen . Jeg følte det som om mit hjem hilste mig at sige " jeg har savnet dig , intet er sket , siden du forlod ; jeg simpelthen ventede i dit fravær for din tilbagevenden velkommen tilbage " . Af den måde , ved jeg narkotika har ikke helt slidt ned endnu . Den mystiske "de " siger det tager cirka 48 timer, før alle spor af narkotika er helt ude af dit system-måske endda længere . Så jeg tror det er okay , at jeg er at finde trøst i forestillet dialog med min støvede , men alligevel så sød , hjem . Selvfølgelig er det . Mit hjem er mit fristed , som det er for mange . Det holder kærlig og beskyttende energi .
10 .
Pick Up , hvor du slap . . . eller gennemføre Plan B
Hvis du læser min artikel om hvordan man Smage Sommer , du indse, at det ikke er så meget , hvad du gør , eller hvor du går , men med hvem du nyde og bruge din tid . Husk også , at lidt tid alene er en af de mest nærende praksis kan du oprette . Min tid alene er helligt og æres . Jeg ved, dette er især sandt for mange af jer travle forældre stadig opdræt ung , og ikke så unge , børn . Giv dig selv den gave af tid med dig selv . Det vil forny og revitalisere dig .
11 .
vejen frem
Må ikke se tilbage . Det er gjort . Hvis du ikke allerede har gjort det , gøre din sundhed og velvære en prioritet . Foretage de ændringer, der er nødvendige for at forbedre dit helbred og livskvalitet . Begynde i det små , hvis du skal , bare starte.
ønsker dig godt helbred , altid !

gode råd og advarsler


 • tid til at gennemføre Trin 4 er nu , før du konfronteret med en medicinsk nødsituation .
 • Forsøg ikke at gøre for meget , når du er derhjemme
 • Bed om hjælp, når du har brug for det . dette er et vanskeligt skridt for mig i særdeleshed. Gå ikke på kompromis dit rekreation ved at forsøge opgaver, du ikke i stand til at gøre . Det vil kun forsinke processen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------