Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan gøre hjertet pude mere brugervenlig

  Når du har åben hjertekirurgi , efter operationen , vil hospitalet give dig en hjerteformet pude til at holde på , når du er nødt til at hoste eller nyse . Det er virkelig en velsignelse og en komfort . Men det er altid i bunden af sengen eller bag dig , eller over dit hoved , når en hoste kommer over jer , og den sidste ting du lyst til at gøre er ved at nå til det . Men der er en måde at holde det tæt på alle tidspunkter

Du skal bruge: . .
sterile forbindinger


1
Det bare så skete det, at i min åben hjertekirurgi , jeg skulle også have en pacemaker, lagt i at regulere hastigheden på mit hjerte , og af denne grund , fik jeg en armslynge . Det er formålet var at holde mig fra at hæve min arm over min skulder , indtil pacemakeren placering var helbredt . Jeg fortæller dette, fordi det spiller en rolle i at gøre mit hjerte pude mere brugervenlig efter at gå hjem .

2 .
Under mit hospitalsophold , puden var stor , ikke kun for hoste og nysen , men også i at give mig mere tryg, når stigende fra en liggende position til en siddende stilling eller vice versa . Bare holde mod mit bryst bidraget til at mindske den smerte, at enhver form for bevægelse anlagt.
3 .
Når du pakker mine ting til at gå hjem , har de også pakket armslynge , selvom jeg ikke længere brug for det , og da det viste sig , jeg var så glad for de gjorde . På drevet hjem , var jeg ser på det , og jeg kunne se en sådan måde, at jeg kunne vedhæfte det til pude og sikre det omkring mig , så det ville blive på mig hele tiden .
Der var to " O " ringe med en blød band , der gik rundt om halsen fra en ring til det andet ringen , trækker bandet tilbage på sig selv med velcro til at holde det på plads .
Skæring både " O " ringe ud , jeg vedlagt dem med en stor sikkerhedsnål til hver side af puden , og pakke dem omkring min ryg , trak bandet tilbage på sig selv med velcro til at holde det på plads . Billedet er til venstre.
4 .

Sikke en følelse af komfort denne bragte ! Bare gå rundt , sidde ned , komme op , vende sig i sengen , og selvfølgelig , hoste og nysen . Det er også gjort det mindre ubehageligt følelse af at have tøj gnider mod dit tilbud huden, hvor det er blevet skåret ned.
5 .
Alle kommer ikke til at have den armslynge selvfølgelig , men der er andre måder at gøre dette arbejde .
En meget enkel måde ville være at bare binde en lang vinge omkring dig og hovedpuden og hold på plads med en stor sikkerhedsnål .
Et meget stort bælte kunne også anvendes .
6 .

Det vigtige er , at puden giver stor komfort under din revalidering , og med det tillægger dig , behøver du ikke længere at være at søge efter det netop i dette afgørende øjeblik, når du har brug for det mest .
Puden vil ikke være nødvendig for længe , men mens det er nødvendigt, det er din bedste ven og trøster .

gode råd og advarsler


 • Brug puden til at lindre smerter ved bevægelse .
 • Giv hovedpuden op , når du ikke længere har brug for det .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------