Position: sygdoms > 2 >

inddrivelse tid efter en vasektomi

   En vasektomi er en permanent form af sterilisation af mænd . I nogle tilfælde er en vellykket vending muligt . Sammenlignet med kvindelige sterilisering metoder , en vasektomi er relativt simpel . Restitutionstid er normalt mindre end en uge

Procedure

En vasektomi er udført som en ambulant procedure med lokalbedøvelse . til følelsesløs de ramte områder . Under operationen vil lægen lave en lille punktering nær toppen af pungen . Lægen vil dem trække sig ud af sædlederen ( rør ) og binde dem lukket , samtidig med enten ætsende dem eller klipning dem med kirurgisk klip . Den procedure tager 30 minutter.

Post-Kirurgi Symptomer

Snart efter operationen , kunne pungen synes stødt eller hævede . Også, kan smerte kunne mærkes i pungen .

Genstartstid

Smerter og ubehag kan mærkes i pungen område i et par dage efter operationen.

Inddrivelse Anbefalinger

For de første 48 timer , bør mænd bære undertøj , der er tætsluttende . Anvende en ispose mellemrum i løbet af tre dage efter vasektomi kan være nyttige . Må ikke tage aspirin eller ibuprofen , da der kan forårsage blødninger . Må ikke deltage i seksuelle aktivitet i mindst en uge .

Tegn på Post-Surgery Infektion

En infektion vil kunne øge inddrivelsen tid . Tegn på en infektion omfatter pus , øget smerte , løbende hævelse og feber .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------