Position: sygdoms > 2 >

nyre operation proces

   Vores nyrer er afgørende for at udføre vitale funktioner i vores krop . Vores kroppe har to nyrer , der filtrerer affald fra vores krop i form af urin . Den primære funktion i vores nyrer , er at regulere væske i kroppen og opretholde en balance mellem de kemikalier, som findes i vores krop

Traditionelle Procedure


En person, der gennemgår nyre operation er sat under anæstesi med henblik på at hjælpe dem opleve en smerte-fri procedure . I tilfælde af nyre- udsendelse , er patientens mave eller underliv side cut . I nogle tilfælde er en rib også fjernes for at sikre en vellykket operation . Ureter , et rør , der transporterer urin fra nyrerne til blæren , er også skåret . Efter dette, er nyren fjernes . Når proceduren er afsluttet , er skåret lukkes med sting .

alternativ procedure


Der er andre alternative procedurer , såsom åben kirurgi og ikke-invasiv laparoskopisk kirurgi . I åben kirurgi , gør kirurgen en stor nedskæring i patientens mave . På den anden side indebærer laparoskopisk kirurgi 03:57 mindre nedskæringer i underlivet , der ikke er større end en tomme . Videokameraer og tynde instrumenter derefter indsættes i plastrør , der er placeret i indsnit .

Relevans


Der er flere grunde til, at en person har behov for nyre kirurgi . Sygdom er det øverste grunden patienter gennemgå denne proces . Sygdomme , der kræver nyre operation omfatter kronisk blødning , infektion , tumor og nyresten . Fødselsdefekter eller fysiske misdannelser , der har en effekt på nyrerne funktioner er en anden grund til at have kirurgi . Også personer, der ønsker at donere en nyre til en patient kan gå under kniven for kirurgi .

nyretransplantation

Som nævnt tidligere , en nyretransplantation kræver nyre operation , der skal udføres på de enkelte , der vil donere sin nyre . Patient, der modtager nyren sandsynligvis har kronisk nyresvigt eller end-stage nyresygdom . Dette er en tilstand, hvor nyrerne mister sin evne til at filtrere kroppens affald og omdanne det til urin . Den eneste kur mod denne sygdom er dialyse . Hvis dette ikke virker , så en nyretransplantation er det eneste svar .

Risici

Der er risici involveret i nyre kirurgi , startende fra injektion af generel anæstesi . Der kan være patienter, der har negative reaktioner på den medicin, der kan resultere i kramper og allergiske reaktioner . Patienterne kan også opleve problemer med vejrtrækningen på grund af allergi . Selve operationen kan give problemer så godt, herunder blødning og infektion . Dog kan disse spørgsmål undgås med den rette læge og det rette udstyr .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------