Position: sygdoms > 2 >

rygkirurgi procedurer

   Rygproblemer og smerter ikke altid kan fastsættes af kiropraktorer og massage . Nogle gange er rygkirurgi forpligtet til at fjerne svulster eller reparere komprimeret områder i ryghvirvler som nerver eller en diskusprolaps disk . Disse betingelser er smertefulde , og kirurgi hurtigt lindrer smerter ved kilden . Flere typer af spinal kirurgi er tilgængelige for patienterne . Mange af de valgmuligheder er lavet af lægen overvåge behandlingen at afgøre, hvilken metode er den rigtige for den betingelse

Foraminotomy


Foraminotomy er en rygkirurgi bruges til at lette presset fra en komprimeret nerve . Det foramin er pladsen i ryghvirvlerne hvor nerverne forlader rygmarven . For patienter med en komprimeret nerve , kan denne passage være blokeret af knogle eller væv , der tryk på nerverne , der forårsager smerte i ryggen . Den procedure bruger generel anæstesi og fjerner det overskydende knogle eller væv trykke på nerven .

Laminotomy


Laminotomy anvendes også til at lette presset fra rygmarven og nerver . En laminotomy åbner rummet i rygmarven at give mulighed for plads til nervevæv . Dette aflaster trykket og lindrer smerte for patienten . Laminotomy procedurer anvendes til at behandle knogle Sporer , klemt nerver , diskusprolaps diske og gigt .

Perkutan Discectomy


Perkutan discectomy bruges til at fjerne store dele af en diskusprolaps eller udbuling disk der komprimerer på nerverne . Som kroppen ældes . sammensætningen af brusk , der delvist gør op leddene mellem ryghvirvlerne nedbrydes Nedbrydningen blade masser af vævs-eller knogle komprimeret på rygmarven . En perkutan discectomy bruges til at fjerne den knogle, der skubber på ledningen .

Facet Termisk Fjernelse

Facet termisk ablation benytter en anden teknik til at lindre smerter ved sløvende den nerve, som er komprimeret . Facetled holde ryghvirvler sammen . Denne spinal procedure lindrer smerten ved at udrydde den nerve og sløvende enderne , så de ikke længere er udløst af smerterne.

spinalfusion

Spinal fusion er normalt reserveret som en sidste udvej for patienter . Spinalfusion indebærer podning knoglevæv og sammensmelte de ryghvirvler sammen . Knoglen heler i løbet af de podede væv , sammensmeltning ryghvirvlerne sammen . Denne procedure anvendes til patienter med svær degenerative disc disease .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------