Position: sygdoms > 2 >

trinene af visdom tænder fjernelse

  

før operation


Visdom tænder er kindtænder i selve bagsiden af din mund , der kommer i mellem en alder af 17 og 21 . Hvis din tandlæge vurderer, at din visdom tænder er påvirket-eller ikke kan komme i på grund af deres placering eller blive hængende inde i kæben-tænderne bliver nødt til at blive fjernet . En anden grund til visdomstænder skal fjernes er, hvis din mund også er fyldt med andre tænder , og der er ikke plads til dem til at komme i ordentligt . Din tandlæge eller specialtandlæge vil tage røntgenbilleder og sende dem til din mundtlige kirurg . Sammen vil de gøre en beslutning om at bestemme, hvor hurtigt din visdom tænder nødt til at komme ud .

den kirurgiske procedure


Din visdomstænder kan fjernes i den mundtlige kirurg kontor , som regel med lokale eller generel anæstesi , afhængigt af sværhedsgraden af indgrebet , og hvordan påvirkede tænderne . Den mundtlige Kirurgen vil fjerne tænderne ved at foretage et snit i tandkødet , og løs den visdom tand fra kæbebenet ved hjælp af en hammer eller andet tandlægeudstyr værktøj , hvis det er nødvendigt. Tanden kan ofte fjernes helt , men nogle gange skal brydes op i mindre stykker og taget ud stykke for stykke . Tandkødet vil derefter blive syet backup og bomuld vil blive pakket ind i sår og kinder til at fremme dannelse af blodpropper.

efter operation


Efter operationen vil du højst sandsynligt føle groggy og træt , især hvis du har fået generel anæstesi . Du vil få svært ved at spise og drikke meget varmt og koldt væsker , så holde sig til tidskrævende stuetemperatur drikkevarer og bløde fødevarer som æblemos , hytteost og vitamin ryster som sikre. Som din mund heler , vil du være i stand til at spise mere og mere mad , herunder is , blød pasta og suppe . Omkring en uge efter din operation , vil din mundtlige kirurg planlægge en aftale for at kontrollere dine fremskridt og fjerne dine sting. Efter din sting er fjernet , kan din mund føles mere bud på et par dage . Den normale helbredende tid for visdom tand ekstraktion er mellem en uge og tre uger , afhængig af hvor påvirkede tænderne var .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------