Position: sygdoms > 2 >

tumescent fedtsugning teknik

   Forestillede sig og udførte for første gang i 1985 , blev tumescent fedtsugning skabt af hudlæge, Dr. Jeffrey Klein som en sikrere og mere effektiv form af den fælles fedtsugning . Pr. definition betyder tumescent hævede og faste , og som en kirurgisk praksis indebærer indsprøjtning af området , der skal opereres på med en lokalbedøvelse , der får området til firma og svulme op, hvilket gør det lettere at operere på

Du skal bruge: .
God kredit .

Pre-operation


Patienter søger tumescent fedtsugning skal have realistiske forventninger ellers vil de ikke blive accepteret til behandling . I første omgang vil en patient blive interviewet for at skabe en komplet sygehistorie . Patienterne vil også blive bedt om at tage en fysisk eksamen til at vurdere den fysiske tilstand . Før en operation overvejes, vil kirurgen gennemgå i detaljer hele proceduren og eventuelle forventede resultater . Han vil også gennemgå med patienten alternative behandlingsmuligheder . Det er også sandsynligt, at fotografier vil blive taget af området fremadrettet kan drives på for fremtidig reference og sammenlignende formål . Lægen vil derefter træffe beslutning om, hvorvidt en patient skal have tumescent fedtsugning .

Ideal patienter bør kun være 10-20 lbs ud af deres idealvægt sortiment . De skal være rimeligt sundt , motionere regelmæssigt og opretholde en god kost . En patient skal have en stabil vægt kontrolleres for en periode på flere måneder tages i betragtning. American Academy of Dermatology , at grunden til at have tumescent Liposuction er til at rette eller fjerne persistente fede indskud , som ikke kan styres ved hjælp af regelmæssig kost og motion . Alle disse ting er afgørende , hvis operationen er at blive en succes give varige resultater .

Hvad de kan forvente


På dagen for operationen , til området skal arbejdes på , vil blive desinficeret . Mens patienten står , vil kirurgen markere det område, der skal arbejdes på , klart skitserer både omfanget af den fede indskud , der skal fjernes , og formen ønskede ved afslutningen . Mærker kan også gøres for at angive snit point for injektioner og kanylen ( små rør med vakuum . )

Patienten vil derefter blive bedt om at lægge sig på bordet dækket i sterile håndklæder . Patienten vil blive injiceret med en lokalbedøvelse i området , der skal opereres på . Patienten vil være vågen hele tiden for operationen, og kan blive bedt om i punkt at stå tilbage op , så kirurgen kan måle fremskridt og succes kirurgi . Et lille snit er derefter foretaget i området , og et kateter er indsat. Gennem dette tumescent væske (bestående af både anæstesi -og adrenalin for at minimere blodtabet ) vil blive injiceret i det dybe fedtvæv første og arbejdede i hele området , der skal opereres på .

Endelig gennem flere indsnit kanylen er brugt til at vakuum ud af uønskede fede indskud . Kirurgen bruger anden hånd til at hjælpe føle det område, der arbejdede på og det omkringliggende område til at guide kanylen , da det er arbejdet igennem det subkutane lag af patienten . Denne proces fortsætter , indtil kirurgen er overbevist om, at det ønskede resultat er opnået .

Post Operation


Efter operationen vil lægerne enten straks sutur indsnit eller forlade katetre på plads og dække området med absorberende puder . Den anden mulighed er menes at bidrage til at mindske hævelse og give et bedre resultat , men menes også af nogle læger til at have en højere chance for at føre postoperative infektioner . Mens mange patienter, som initialt måtte ønske sengeleje , er mild aktivitet anbefales, da det hjælper med at oprette bedre dræning og healing .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------