Position: sygdoms > 2 >

Korte fjernelse procedurer

   Hæfteklammer og suturer er de mest almindelige måder at lukke huden efter operationen . Hud kan også være lukket med hud lim eller ved hjælp af laser lodning . Fordi huden danner en beskyttende barriere , afbrydelser i denne barriere tillader smitsomme stoffer ind i kroppen . Lukning af huden efter operationen er afgørende for at opretholde kroppens beskyttende barriere . I modsætning til andre metoder til at lukke hud, skal en sundhedsperson fjerne hæfteklammer , når huden er helet

Betydning


Selvom hæfteklammer kræver det ekstra skridt med udsendelse af en læge eller sygeplejerske , mange læger bruger hæfteklammer, da de er hurtigere at anvende i operationsstuen . Hurtig lukning af såret betyder , at bakterier og smitstoffer er mindre tilbøjelige til at indtaste huden . Dog læge præference bestemmer hudtype brugt lukning . Ifølge OGB Management , viser undersøgelser, at hæfteklammer er lig med andre typer af hud lukninger bortset fra, at de kan være hurtigere at anvende .

Tidsramme


En sygeplejerske eller læge vil inspicere såret syv til 10 dage efter operationen . Han vil undersøge huden til at afgøre, om en infektion forekommer og til at være sikker på, at huden er helet , og at såret ikke vil åbne efter hæfteklammer fjernes . Den faktiske procedure at fjerne hæfteklammer tager omkring fem til syv minutter , afhængigt af størrelsen af såret , i henhold til " Lærebog i Basic Nursing . "

Procedure


Under ud hæfteklammer , før huden er helet , kan resultere i et åbent sår , der skal lukkes igen . For at tage hæfteklammer ud , vil sygeplejersken eller lægen bruge en medicinsk korte remover . Den korte remover har to ben at gå under korte og en løftestang , der presser ned på toppen af korte . Når Korte remover er klemt , grebet presser ned på midten af korte , mens de to ben spredt ud , hvilket får korte at rette og de punkter i korte til at glide ud af huden . Den " Lærebog for Basal Nursing "betyder , at hver anden korte bør fjernes , og når sygeplejersken eller lægen bestemmer huden er helet , og de resterende hæfteklammer fjernes .

Negative Potentielle

Hæfteklammer bliver indlejret i huden , hvis de er ikke fjernes hurtigt efter såret heler . Hud kan vokse i de hæfteklammer og danne grobund for bakterier , der deponeres på kramperne før huden vækst . Hurtig fjernelse af indlejrede hæfteklammer er nødvendig for at undgå en infektion og efterfølgende immunreaktion .

Overvejelser

For at forhindre at sprede bakterier eller infektioner , lægen eller sygeplejersken skal bruge en steril korte remover eller en engangs korte remover . Han bør også vaske sine hænder og bære rene undersøgelse handsker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------