Position: sygdoms > 2 >

alt, hvad du behøver at vide om maveplastik

   Når kost og motion er ikke nok til at stramme maven, måske en Fedtsugning være en god mulighed . Maveplastik kan forbedre udseendet af maven , især når der er løs hud og strækmærker . Kvinder , der kan blive gravide, bør ikke betragte denne procedure , fordi graviditeten vil strække huden på maven

Forberedelse


Forberedelse til din Fedtsugning begynder med en indledende høring , hvor du vil drøfte eventuelle bekymringer og forventninger med plastikkirurgen . I ugerne op til operationen , træffe foranstaltninger for transport til og fra den operation , hjemmeplejen i de første en eller to dage , og forberede nok mad i to uger og gemme dem i fryseren . Vælg behageligt tøj , der er løs og let at komme af og på , og holde alt det, du skal bruge på en regelmæssig basis i nærheden , mens du er rekonvalescent.

indstillinger


En mini-Fedtsugning er en mindre invasiv procedure og kan gøres på en ambulant basis. Denne procedure er for alle , der har fedtdepoter under navlen og kræver en mindre snit , mens de forlader navlen intakt . For mere omfattende fedtdepoter , er en fuld maveplastik ideal . Fedtsugning er ofte udføres på samme tid for de bedste resultater .

Forsikring


Tummy putter betragtes elektiv kirurgi og forsikring vil normalt ikke dækker omkostningerne, selv om der er undtagelser , såsom at have en brok eller overdreven spredning af mavemusklerne . I disse tilfælde kan forsikringen dække en del af proceduren . Check med din forsikring luftfartsselskab til at lære detaljerne i sin politik .

Surgery

Under en fuld maveplastik , kirurgen gør en horisontal snit i pubesområde , næsten fra den ene hofte til den anden , som regel under badedragt linje . Den overskydende hud fjernes , og mavemusklerne strammet. Kirurgen indsætter små rør under huden for at dræne væske , som er taget ud i et par dage . En mini-maveplastik indebærer en mindre Indsnit , og navlen er efterladt alene .

efter operation

Almindelige bivirkninger efter operation omfatter ubehag eller smerter , blå mærker , hævelse , blødning og følelsesløshed . En læge kan ordinere medicin til at minimere smerter , og symptomer som regel let i et par dage . Patienter almindeligt slid et tryk beklædningsgenstand over området for at kontrollere hævelse og slid elastiske strømper for at mindske risikoen for blodpropper . Potentielt farlige bivirkninger for at se efter, er svære smerter , kraftig blødning , tegn på infektion , såsom rødme omkring såret , og feber . Hvis nogen af disse symptomer er til stede , skal du kontakte kirurgen straks .

Risici

Personer med en familie historie af blodpropper , sukkersyge , hjerteproblemer , lever -eller lungesygdom , og rygning bør tage ekstra pleje , og enhver, der har gennemgået en Fedtsugning procedure er modtagelig for infektion , ardannelse , reaktion på anæstesi , væskeansamling op , nerveskader og blodpropper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------