Position: sygdoms > 2 >

bedste måder at reducere bryststørrelse

   Store bryster kan forårsage store ubehag . Tre måder at reducere bryst størrelse er kirurgi , kost og motion , og bryst-reduktion piller

brystreduktion


For umiddelbare resultater , kan brystreduktion fjerne store mængder af brystvæv alle på én gang , og du kan vælge din ny kop størrelse. Ulempen er, at alle kirurgiske procedurer bære risici . Du kan miste fornemmelse i dine brystvorter grund for opskæring og re-positionering af dem , og du kan have synlige ar på dine bryster . Operationen indebærer skære omkring bryst for at fjerne væv , omforme væv , der er tilbage , og efterfølgende sutur indsnit at afslutte proceduren .

Du kan vælge mellem en scarless procedure og en lodret snit procedure . Den scarless reduktion kræver et lille snit , og brystvævet er taget ud af fedtsugning . Det efterlader kun et lille ar , det meste af tiden unnoticeable . Den lodrette snit procedure giver små men synlige ar under brysterne .

Kost og Motion


Den bedste måde at holde sig sund og trim er gennem kost og motion . Det er den naturlige måde at tabe sig , hvilket igen reducerer bryststørrelse . Når du motionerer , de første områder , som kryber på din krop er områder af fedtdepoterne . Som en kvinde , er en af dine naturlige fedtaflejringer dine bryster . Det er et område , hvor du vil begynde at se fedtet forsvinder først . Fordelen ved den kost og motion tilgang er , at din krop får fra denne hele vejen rundt , og du får de resultater, du leder efter . Ulempen er, at det tager meget længere tid end kirurgi , kan du ikke forme dine bryster ind i form, du foretrækker , og eventuelle senere vægt gevinster må forventes at gå tilbage til dine bryster .

Vægttræning og arbejder brystfinner muskler i brystet er en god måde at holde din brystvæv fast og munter , mens vævet begynder at bryde ned og dine bryster begynder at skrumpe .

Brystreduktion Pills


Læger siger at være på vagt over for piller og medicin , der hævder at arbejde mirakler for din krop . Flere mærker af bryst -reducerende piller hævder at være fremstillet af naturlige , sunde ingredienser , at normalt ingen bivirkninger , og ikke at kræve en recept . Deres effekt er ikke blevet bevist på tilfredsstillende vis for den medicinske etablering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------