Position: sygdoms > 2 >

bivirkninger af generel anæstesi

   Generel anæstesi er en type medicin , som kun administreres af en kvalificeret læge eller sygeplejerske . Hovedsagelig anvendes til større operationer , påvirker det hele kroppen , herunder hjerne og reflekser . På grund af den overordnede rammer for generel anæstesi , er det mere sandsynligt, at give bivirkninger end andre typer af anæstesi

almindelige bivirkninger


encyklopædi bivirkninger af generel anæstesi omfatter hovedpine , kvalme og opkastning . Da vejrtrækning hjælp er nødvendig ved anvendelse af bedøvelsesmidler, ondt i halsen er fælles skyldes brugen af halsen rør .

Anæstesi Awareness


Anæstesi bevidsthed er den handling vågner under en operation og samtidig være i stand til at flytte eller reagere . Selvom denne bevidsthed er virkelig , det er meget usædvanligt . Statistik afspejler dette sker i omkring én ud af 14. 000 mennesker .

Alvorlige risici og bivirkninger


alvorlige risici bedøvelse brug omfatte reduceret blodtryk og puls , hjerteanfald og slagtilfælde . Selv meget usædvanlig , død og alvorlige kvæstelser også kan følge af generel anæstesi .

reducere risici

For at mindske risici og bivirkninger , er det vigtigt at informere lægen om alle helbredsproblemer , medicin og allergier . Dette vil hjælpe lægen til at bestemme anæstesi balance .

Instruktioner

Bivirkninger kan også blive reduceret , hvis den ikke fjernes , ved at følge lægens præoperativ instruktion . De mest almindelige undervisning, har en tom mave og fordøjelsessystemet , giver anæstesi til at arbejde mere effektivt uden bivirkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------