Position: sygdoms > 2 >

brystimplantater oplysninger

   Plastikkirurgi kan bruges til at ændre udseendet af mange dele af kroppen , herunder bryster . For at gøre brysterne større ud , er brystforstørrelse bruges til kirurgisk indsætte implantater i brystvævet . Disse implantater kan også omforme og løfte brysterne til patientens ønskede udseende . Ud over at være et tilvalg og kosmetiske procedure , kan brystforstørrelse også bruges i brystkræft patienter, som har haft mastectomies

Bruger


Brystimplantater kan bruges til primær forstærkning , der er elektiv kirurgi til at øge bryststørrelse til kosmetiske formål . Implantater kan også bruges som opfølgning kirurgi for at erstatte de eksisterende implantater , benævnt revision-augmentation . Primær rekonstruktionskirurgi bruger implantater til at ændre udseendet af brystet hos en patient , der har gennemgået en mastektomi eller hvis bryst ikke vokser ordentligt på grund af en alvorlig abnormitet . Revision-rekonstruktionskirurgi anvendes til at erstatte implantater efter behov .

Typer


De to typer af brystimplantater er silikone og saltvand implantater . Silikoneimplantater er fyldt med silikone gel og omgivet af en silikone shell . Food and Drug Administration forbudt brugen af silikoneimplantater til kosmetisk kirurgi i 1992 på grund af den risiko, hvis silikone lækket i kroppen . I 2006 genindførte FDA begrænsede salg af silikoneimplantater ved at vælge producenter . Saltvand implantater også bruge silikone kappe, men implantatet er fyldt med en saltvand løsning .

Procedure


Kvinder skal være mindst 18 år for at modtage saltvand implantater og 22 år gammel for at modtage silikoneimplantater , i henhold til FDA . Brystimplantater indsættes gennem et snit placeres over eller under brystet muskel . Operationen er generelt en ambulant procedure , selv om patienterne kan blive bedt om at tilbringe en nat på hospitalet til observation . Den forøgede bryster vil blive pakket ind i gaze og tilsluttes et dræn i de første dage efter operationen .

Overvejelser

Brystimplantater kan gøre mammografi til at opdage brystkræft vanskeligere . Kvinder med brystimplantater kan have behov for at have X-stråler af brystkassen areal i stedet for en mammografi . Brystimplantater kan også afbryde amning proces , da det kan være vanskeligt for mors mælk til at komme ind Rutinemæssig MRIs skal gøres for at sikre, at implantaterne har ikke lækket , og hvis de gør brud , skal kirurgi gøres for at fjerne eller udskift implantater .

farer

Silikoneimplantater kan gå i stykker uden at patienten eller lægen at vide . FDA kalder dette en " stille brud . " Hvis dette går ubemærket hen , kan silikonen rejse i hele kroppen og forårsage en negativ reaktion . I nogle tilfælde vil arvæv omkring implantatet hærder og forårsage en kapselskrumpning . Dette kan efterlade brystet følelse stiv , med en unormal udseende . Kirurgi kan være nødvendigt at fjerne arvæv eller for at løsne det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------