Position: sygdoms > 2 >

de bedste vitaminer til lap band patienter

   En lap band er en justerbar band placeret øverst i maven , i slutningen af spiserøret gennem et minimalt invasiv kirurgi . Formålet med skødet bandet er at kontrollere den mad , der kommer ind i maven , hvilket gør patienten føler fuld hurtigere og i sidste ende at stoppe over- spise og tabe sig . Skødet band anbefales kun til ansøgere hundred eller flere pounds overvægtige , der har undladt at se resultater med andre vægttab behandlinger

Du skal bruge: .
antibiotika
Receptpligtige smertestillende medicin .
Oral behandling enheden .
Kolde omslag eller is pack .
Varmepuden .

vitaminmangel


Efter skødet band , gastrisk kirurgi patienterne vil have svært ved at spise mange af de fødevarer, der indeholder de vitaminer , de har brug for at inddrive fra kirurgi samt vitaminer en sund krop har brug for genopfyldes hver dag . Fordi vitaminer ikke kan indtages fra visse fødevarer i et stykke tid efter operationen , er det vigtigt , at patienten får de vitaminer gennem vitamintilskud . Jerntilskud skal træffes efter omgang band operationen for at forhindre patienten i at udvikle anæmi og lidelse træthed og tab af hår .

Typer


De tre vitamintilskud , at en lap band patient bliver nødt til at tage så lang tid som skød bandet forbliver i deres krop , er : calcium , jern , og en god multivitamin . Læs etiketten på din multivitamin at afgøre , om calcium og jern er inkluderet ; ikke overdosis på calcium eller jerntilskud , da de potentielt kan være skadelige for nogle kroppens organer . Rådføre sig med en læge til blodprøver for at afgøre, hvor meget af hver vitamin bør du tage følgende skødet band kirurgi

Form


Den skød Bandet gør det svært at fordøje de ting, en patient , der anvendes til at fordøje . derfor grund til at vitaminer . Dette bør også overvejes , når du vælger form af vitaminer til at tage efter skødet band kirurgi . Tyggetabletter vitaminer er de bedste , da de let fordøjes og opløses lettere end andre former for vitaminer . Flydende og pulver er også gode . Undgå kapsler og tabletter , som de tager meget længere tid at fordøje og kan blive stillet over skødet bandet forårsager fordøjelsesbesvær og irritation . Overveje at åbne kapsler og slibning tabletter til pulver form og blanding i buddinger , supper , eller milkshakes at skjule den bitre smag .

Skema

Lap band patienter bliver nødt til at komme med en plan for at tage deres vitaminer . Calcium og jern interferere med hinanden og bør tages mindst to timers mellemrum for at kunne arbejde effektivt . Også , fordi adgangen til maven er begrænset , er en tidsplan nødvendigt for at holde skød bandet fra at blive tilstoppet med ufordøjet mad .

Yderligere overvejelser

Lap band patienter bør fortsætte med at have deres blod kontrolleres hver sjette måned efter operationen , for at holde styr på, hvilke vitaminer skal øges, og der skal være nedsat. Ud over dette er det vigtigt , at patienten holder deres medicinskabet fyldt med vitaminer til enhver tid , og bør lager op før operationen finder sted, for at forhindre ernæring mangler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------