Position: sygdoms > 2 >

definitionen af kirurgiske teknologi

   Kirurger stole på dem i operationsstuen-kirurgisk teknologer , eller teknikere , da de som oftest henvises til. I den bedste sendetid , er de de fagfolk, der udlevere skalpeller og andre kirurgiske instrumenter på kommando . At blive en kirurgisk teknolog kan udføres i mindre end et år og kan give dig en jump- start på en givende og respekteret karriere i den medicinske profession

Kirurgisk Teknologi Definition


Kirurgisk teknologi er karriere inden for en enkelt uddannet til at arbejde sammen med læger og andet sundhedspersonale på et hospital operationsstuer indstilling . Ofte kaldet scrubs eller opererer teknikere , kirurgisk teknologer arbejder under direkte opsyn af en kirurg , sygeplejerske og andre medlemmer af det kirurgiske team , herunder anesthesiologists . Kirurgisk teknologer ankommer til operationsstuen før andre ansatte , og sørg for alt udstyr er i stand og prepping nærområdet med kirurgiske instrumenter , forbindinger og svampe . Det er de kirurgiske tekniker , der normalt transporterer patienten til operationsstuen og er ofte involveret i at hjælpe sygeplejersker prep patienten til proceduren.

ansvarsområder i løbet Kirurgiske indgreb


Under operationer , vil kirurgiske teknologer håndværktøj og medicinske forsyninger til den kirurg som ønsket . Føre et nøjagtigt tal på alle medicinske instrumenter og materialer er en vigtig del af det kirurgiske tekniker ansvar for at sørge for ikke udenlandske materialer er tilbage i patientens krop. Afhængigt af anlægget og ekspertise , kan nogle kirurgisk teknologer være forpligtet til at hjælpe læger med sugning procedurer . Når operationen er færdig , skal kirurgisk teknologer genpåfyldning af plads til den næste procedure .

Uddannelse Krav


Der er interesseret i uddannelse for at blive en kirurgisk teknolog kan som regel finde kvalificerede programmer i tekniske og nærstående sundhedsskoler . Disse programmer generelt sidste omkring ni måneder og føre til certificering . Nogle mindre community colleges kan tilbyde programmet, hvilket kulminerer i en to -årig associerede grad . Efter eksamen skal den studerende bestå en stat eksamen for at opnå certificering . Re-certificering for kirurgisk teknologer skal opnås gennem efteruddannelse hvert fjerde år.

Betal og Job Outlook

Ifølge en 2009 -undersøgelse af Payscale. com , kan en første -års kirurgiske tekniker forvente at tjene omkring $ 13,64 per timer , eller $ 28,371 om året . Dem, der praktiserer kirurgisk teknologer med en eller flere års erhvervserfaring kan gennemsnit omkring $ 15,15 en Hou , r eller $ 31,512 om året . Efter fem års erfaring , kan de fleste kirurgiske teknologer tjener et godt stykke over 18 dollar i timen . Jobbet Udsigterne for kirurgisk teknologer forventes at være godt gennem året 2012. De fleste af disse positioner vil være i hospitaler og store medicinske centre .

andre muligheder

Kirurgisk teknologer på udkig efter forfremmelsesmuligheder kan vælge at specialisere sig i bestemte typer af operationer . Mange kirurgiske teknologer er avanceret til placeringen af første assistent , hvor de får yderligere ansvar såsom lukning sår , der udfører sømme , sponging og ætsende blødning blodkar . For dem , der kan være svag i hjertet ved synet af blod , er der også mulighed for kirurgisk teknologer inden for forsikring , tjenesteydelser og udstyr afdelinger af hospitaler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------