Position: sygdoms > 2 >

effektiviteten af en vasektomi

   År siden , hvilede svangerskabsforebyggende metoder til svangerskabsforebyggelse meste på skuldrene af kvinder . I dag er par deler dette ansvar . Mere end 500. 000 mænd har en vasektomi hvert år i USA . Denne procedure er meget effektivt og er en permanent mandlig prævention teknik . Det er pålidelig og omkostningseffektiv med landsdækkende priser fra $ 350 til $ 1. 000 , som i juli 2009. Medicaid dækker vasektomi procedurer , og privat sygesikring dækker hovedparten af udgifterne

Du skal bruge: .
Din lægens ordrer.
Almindelig sund fornuft .

Definition


En vasektomi er en sikker , effektiv antikonception procedure for at mænd til at forhindre graviditet . Målet om en vasektomi procedure er at permanent forhindrer sædceller i at forlade sædlederen ( eller sædledere ) i sædafgang , men i stedet sæden er reabsorberes i kroppen og har ingen chance for at nå de kvindelige æg til befrugtning . En vasektomi vil ikke blande sig en mands seksuelle formåen.

Effektivitet


Ifølge Plannedparenthood. org , " vasektomi er den mest effektive prævention til mænd . Det er næsten 100 procent effektiv . " Ifølge Ringsurf. com , " vasektomi er blandt de mest pålidelige og omkostningseffektive metode til permanent mandlig prævention . " Ti til 15 procent af par er nu ved hjælp vasektomi som deres metode til prævention. I nogle europæiske lande , har vasectomies sprunget foran p-piller som den foretrukne metode til at forebygge graviditet .

Sterilitets


Sterilitet ikke forekommer umiddelbart efter en vasektomi . Sterilitets skal sikres , før de har ubeskyttet samleje . Patienten skal vende tilbage til sin læge for en eller flere sperm analyse . Et minimum af 20 udløsninger skal ske før den første sperm analyse er taget. En anden analyse viser ingen sperms bør ske , før du begynder ubeskyttet samleje . Par bør bruge en alternativ præventionsform , indtil dette er opnået .

En vasektomi er betragtes som 100 procent effektive . Det kan dog vendes af en læge med besvær , og succesraten er kun 60 procent .

Fordele

Ifølge Plannedparenthood . org , par med en mandlig partner , som har haft en vasektomi tendens til at opleve en vis frihed . Disse par er mere afslappet og åbent til at nyde sex , som synes at forbedre deres intimitet og seksualitet .

en ny metode til Male Birth Control

Der er en ny metode til mandlige prævention kaldet Vasclip . Den arbejder efter samme princip som en vasektomi , idet den forhindrer ejakulation af sperm og undgår graviditet . I denne metode sædlederen eller sædledere er fastspændt . Denne procedure anses for mere sikker , fordi den sædlederen ikke skæres , suturerede eller ætses der reducerer enhver utilsigtet skader . Det er også gør det lettere for en mand at have en vending procedure .

Overvejelser

Couples forfølger vasektomi som en metode til prævention skal overveje at det er effektivt og permanent . Grundig diskussion om beslutningen er vigtigt, fordi en vellykket tilbageførsel af en vasektomi ikke er garanteret . Ifølge Ringsurg. com , " med nogen vanskelighed er det muligt at rekonstruere sædlederen og genoprette sperm flow . " Kontakt din læge til råds, og kontroller for de lokale statslige og føderale regler om aldersbegrænsninger og ventetid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------