Position: sygdoms > 2 >

ærme vægttab kirurgi

   Fedme er et alvorligt problem , som plager næsten to tredjedele af amerikanerne . Fedme øger risikoen for syge udvikle en lang række medicinske problemer , herunder diabetes og hjertesygdomme .
De fleste læger anbefaler , at deres overvægtige patienter første forsøg på at tabe sig ved at opretholde den rette kost og dyrke motion i mindst 30 minutter om dagen , tre gange om ugen . Dette er den ideelle måde at tabe sig og holde det ud for liv . Men der er muligheder , hvis du synes, at der ikke fungerer for dig . En mulighed er at gennemgå elektiv ærmet vægttab kirurgi

Sådan fungerer det


Ærme vægttab kirurgi er designet til at reducere størrelsen af maven til omkring 15 % af sin oprindelige størrelse . Når den store del af mavesækken er fjernet , er maven så kirurgisk hæftet til at danne en lodret pose , der ligner formen på en banan . De resterende pose kan derefter holde omkring to ounces mad på én gang .
Proceduren starter med kirurgen at oprette flere små snit i underlivet . Disse indsnit kræves mulighed for lange kirurgiske instrumenter til at indtaste midsection og fjerne store del af maven . Når hovedparten af maven er fjernet , er maven hæftet .
Efter maven er hæftet , kirurgen tester maven at sikre, at kramperne er placeret korrekt , og der er ingen ændring for lækage . Efter det er færdigt , er de eksterne snit sutureres .

Fordele


Som enhver operation , ærmer vægttab kirurgi har sine fordele og ulemper . Det har mange fordele for patienterne , hvoraf den største er, at ikke fremmed krop er placeret i kroppen som andre former for vægttab kirurgi ( som en lap band ) .
Efter inddrivelsen har patienter mulighed for at nyde begrænsede mængder af en lang række fødevarer , så længe de holder sig til kosten ordineret af deres læge . Ærme vægttab kirurgi eliminerer også den del af maven , der producerer de hormoner , der stimulerer sult . På grund af dette , også det minimerer en patients chance for en såret.

Ulemper


Selvom ærme vægttab kirurgi har sine ulemper , mange patienter oplever, at de fordele langt opvejer ulemperne . Men det er vigtigt at holde dem i tankerne , når de foretager din beslutning om proceduren .
En ulempe er , at ærmet vægttab kirurgi er irreversibel , hvilket betyder, at de fjernede maven ikke kan anbringes igen på et senere tidspunkt . En anden ulempe er , at maven kan strække , der forlader den potentielle for vægtforøgelse .

Forventet Vægttab

Patienter , der undergår ærme vægttab kirurgi kan miste alt fra 30-50% af deres kropsvægt efter procedure. De fleste vægttab fra operationen kommer gradvist . For at maksimere resultaterne , skal patienter med at opretholde en stabil kost og ernæring regime indtil kropsvægt stabiliserer . Ikke at gøre dette kan resultere i vægtforøgelse .

Risici og overvejelser

Ærme vægttab kirurgi anbefales til patienter med et body mass index ( BMI ) på 40 eller derover , der anses for høj-risiko for andre former af fedmekirurgi .
Patienter , der betragtes som overvægtige , men sygeligt overvægtige , er også gode kandidater til denne procedure . Ærme vægttab kirurgi har nogle risici for overvægtige patienter, men det skal bemærkes , at rygning øger risikoen for komplikationer , og at undlade at holde sig til den læge-ordineret kost kan forårsage mave udspænding og vægtforøgelse .
Hvis du overvejer ærmet vægttab kirurgi , det bedste er at kontakte en læge, der har specialiseret sig i fedmekirurgi . Læger , der specialiserer sig i de procedurer, der forstår ins og outs af de forskellige vægttab kirurgi muligheder og kan anbefale , hvad der ville fungere bedst for din personlige situation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------