Position: sygdoms > 2 >

gas smertelindring efter operationen

   En af de mest ubehagelige bivirkninger efter operationen er gas smerte . Anæstesi gives under operationen får tarmene til at slappe af . Efter anæstesi begynder at fortage sig , vække tarmene med at producere smertefulde gas bobler . Bruge nogle af disse metoder efter operation kan hjælpe med at lindre smertefulde gas

Du skal bruge: .
antibiotika
Receptpligtige smertestillende medicin .
Oral behandling enheden .
Kolde omslag eller is pack .
Varmepuden .

Walking


Efter operationen er det vigtigt at gå . Anæstesi slapper tyktarmen og når det begynder at vågne op , form gasbobler forårsager smerte . Walking er med til at arbejde gassen bobler ned gennem tarmene , hvor det er så udvises .

Rocking


Rocking er en metode , der anvendes , når du går er ikke en mulighed efter operationen . Hvis den kan , eller med hjælp fra en sygeplejerske , kan en person rejse sig til en siddende stilling med benene krydsede . En pude er så krammede mod maven , mens forsigtigt vuggende . Den vuggende bevægelse hjælper lindre smerten og får gassen til at bevæge sig gennem tarmene .

Medicin


Nogle gange gas smerter efter operationen er så dårlig , at gående og rockende ikke hjælpe . I sådanne tilfælde kan en læge kan ordinere gas medicin . Mylicon og Mylanta bruges ofte til at slippe af med gas. De arbejder ved at tillade gasbobler til at gå sammen gør det lettere at passere .

Enema

Ved nogle lejligheder , efter operation , bygger smertefulde gas op, og nogle gange er ledsaget af forstoppelse , og som ikke kan udvises . For at aflaste gas smerter og forstoppelse , vil en sygeplejerske give patienten et lavement , som renser ud i tyktarmen udvisningen af gas oprustning og afføring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------